winning11

查看: 4251|回復: 8

0320 師弟手記 之 水警葷癲 冇瘾篇

升級  30.67%

三星會員

話說 20 號凌晨某時  , 去了此 評價甚差 的 所謂豪華大場
點解我會去 ??? 都是見有大堂項目送 , 才會去

自己去到大門口 , 就問是否有大堂項目送 , 咨客們知唔耳對 , 話 WALK IN 冇得送
要從口岸的接待員比至有 , 此類選擇性的優惠 , 對小弟構成第一個冇瘾

算吧 , 反正來到 , 不爭坳 , 照入

沖涼房 , 仍是得一半運作 , 依舊供應假洗髮水 , 弄到小弟頭也不洗 , 又構成第二個冇瘾

更衣 , 眼見服務員在中碼的浴衣拿給我更衣 , 因小弟幾大件 , 話要大碼
點X知服務員話這是大碼 , 咁我量一量 , 是比較細的 , 又親眼望住是由中碼的浴衣拿過來
咁唔想服侍人 , 下崗啦 , 回鄉啦 , 阻X住晒 , 條友死死氣才肯從大碼的浴衣拿大碼給我
更衣區就構成第三個冇瘾

上到去 , 先去網吧 , 再跟老頑童格劍格多陣 , 到離開網吧後 , 竟然見到 曾被 版主形容的數字師兄 , 世界真係細

去到休息室坐低冇人理 , 按動平安鐘 , 見到自己坐個位的編號顯示在燈箱 , 似足大家樂
等了近兩分鐘 , 才有人行過來 , 以這服務效率 , 已構成第四個冇瘾

一連四個冇瘾出現後 , 就好冇瘾上房 , 挑日式 , 點了 8xx
JS 樣子 ok , 全程手法唔錯 , 但小弟太倦 , 全程小睡 , 冇特别互動交流
當然挑逗我也欠奉 , 全程老正 , 但也未叫構成冇瘾 !!

中午已被友人打電話來叫醒 , 叫小弟去水圍食飯 , 這又是否構成冇瘾呢 ??? 架架架

走時再一次沖涼 , 想去洗手間 開 D , 嘩!! 一地都濕 , 廁所板污穢不堪 , 不開 D 了 , 太冇瘾了

換衫時 , LOCKER 仔扮晒野 , 係咁扮 FRIEND , 明呃小費 , 我由換衫到吹頭 , 最少有 3 人在我耳邊 R 小費 , 又構成第五個冇瘾 !!

買單咁簡單 , 足足等了 6 7 分鐘 , 又構成第六個冇瘾

走時話去水圍 , 問有冇車 , 話車剛去皇崗口岸 , 話要等 15 分鐘 , 費事等 , 行過去算數  , 又構成第七個冇瘾

消費單

全程 222 元 , 共 7 個冇瘾 , 咁大家可想而知我幾冇瘾 !!

對不起各位 , 閱覽此文 , 如構成讀者冇瘾 , 實屬冇瘾 + 不幸 !!

師弟
2009 年 第 47 篇報告

升級  7.83%

三星會員

是否水果,飲料任食?

升級  1.48%

二星會員

全程 222 元 , 共 7 個冇瘾 , 真係貼錢買難受

升級  93.33%

一星會員

呢間場想試好耐, 但一路都見到劣評, 都係唔試住了....

升級  59.33%

三星會員

此場我都去過一次,無師弟兄講得咁差喎
食神

升級  59.33%

三星會員

我上次去有好多靚女熱情招呼,真係靚女的,服務又第一時間
但都有改善的地方,希望短期內有改善啦,咁就多一間場俾我地選擇嘛
食神

升級  7.83%

三星會員

呢間場是否真係咁唔掂 ? 本來想去試試.

升級  94.81%

二星會員

實屬冇瘾,冇瘾,冇瘾,冇瘾