winning11

查看: 9479|回復: 29

[david84hk報告] 小心跟團

升級  24%

三星會員

以下呢單野.....絕對真事.....本人損失HKD$2000+ RMB$2400 + 無限驚慌+ 比屋企人同女朋友知道......
真係比呢個LV258 阿明少 搞獲甘....可能好多人都覺得我蠢...
不過我都係唸住..大家香港人,,,又出黎玩.....唔會貪我果1,2千姐.....呢個教瞓真係大.....
我知道佢有PM過其他61網友話搞團的.....希望大家不要那麼信人.......除親人外, 任何人都係...
另外, 各超版....呢位阿MING (LV258)話同你地好熟.....佢之前成日出D話 SZ打風...千萬不要去那些POST的
如果真是認識呢個人.....請供他出來吧....如有詢問...請PM我...

呢個LV258 我比佢害得慘啦....家破人亡咁滯...差D返唔到香港....
我識佢只不過係_AD_ d 討論區d 網友....佢話帶團上CP 玩...咁玩姐.一齊LAW...
咁大家互相pm左一個星期....佢講話book好房啊, 女啊, 車啊..同我講好埋價錢....總之全部溝通好...
昨日星期六佢同我上常平曼克頓玩.一路上...佢話同行有佢4個friend , 其中一個生日, 不過佢話d friend 遲d 到啦!!!
又話等等選啱女, 入厠所講佢聽, 俾錢佢, 費事d女呷醋...又話之前見我MEI PO個 REPORTS玩得好開心, 星期日下午可以再去...
仲話同MEI PO有個叫黃姓經理嘅肥佬好熟...有好野介紹...
咁其實我一路都信佢啊...大家香港人....無唸過佢咁pk...

我地兩條友5點零到左cp, 7點左右到曼克頓...佢話7.30左右會有個相熟媽咪叫 嬌姐...會帶d 索女黎...可以入嚟陪玩....
因為熟可先免費2個鍾...唔啱叫佢走..唔使錢....啱先俾錢...而我地可以先叫曼克頓個場d女一齊玩....
咁我地出去大堂選女, 一人一個啦...

而7.30....那個嬌姐真是帶左6條女過黎...而嬌姐同佢又表現出好熟咁款.....
介心再低左d.....而且房裡連DJ有9條女.....我地狂飲酒, 食野啦....

到8.00...佢拉我入厠所...問我邊條女啱....要俾錢啦....我話唔係2個鍾咩...
佢話星期六, 人客多.....咁反正我已選定...咁比左1千佢啦......(佢之前同我講所有全包約1500人仔, 我帶左2000港幣係身!!!)
同佢講餘款聽日比.......

到8.30...我問佢...佢D FRIEND 呢....咁耐....都未到....佢話放心啦, 佢地坐緊車黎....
跟住不停拎D 女D 電話睇....最後佢問條女借左個電話, 話打比D FRIEND....跟住就出咗去.....
如是者我同9條女......玩到9.15到....覺得有D 唔妥.....咁耐都唔見呢 位 LV258 返黎...
再加上條女個電話打唔通......
我即時心想...大獲.......立即CHECK 下自己個袋..個袋放係個角度....
連剩低個1千港幣都無埋.......班女即時起哄...問我點....我叫外來果6條女搵番果個嬌姐先啦.....
而我即問個DJ.....找數要幾多......

佢即時叫個經理入嚟同我計數, 而果個嬌姐又黎到.....我問嬌姐.....妳搵搵阿MING啦...
佢話...第一次見佢....唔熟......DIU....我話一入嚟又咁FRIEND....佢話客啊媽....叫6條女喎...點都FRIEND LA...
哈....原來全世界要俾錢......

經理計好數, K房+曼克頓女X2 +DJ+酒+生日PARTY 佈置, 共RMB$1400, 嬌姐果六條女..又RMB$1200....好彩有條女同情我話唔收..都要RMB$1000..仲要條女部手機入咪我......開價 RMB$1700<---呢1700我係講明唔比....

總數RMB$2400.....銀包...一蚊都無.....經理唔比刷卡...話我返到香港可取消.....我話附近有無匯豐, 恆生果D.....頂...深圳先有....
然後6個保安入嚟夾我去農業銀行禁機....當然禁唔到啦.........點算......
無奈之際....有公安到....原來比人攞電話條女報左公安.......

一干人....全到派出所啦........我表明RMB$2400我一定會比...1700一定唔會.....D 公安都明....
加上曼克頓有個董事助理黎到.....了解事情之後...佢話阿MING搭LIFT 上黎同走果時, 已比閉路電視拍下容貌.....全東莞D場都會有佢個()樣....

跟住問我有咩要求......我話想番深圳禁錢.....佢想一會....話唔得....一來報左警...二來如果深圳都禁唔到點算....
一定要我打電話返屋企攞錢過來.....唔見電話條女就兇我一定要賠電話...最少都要500....如果唔係包你返唔到深圳....
跟住個董事助理同阿嬌姐講左幾句.....不過應該講唔掂, 但就同我講電話嘅事, 可以不理, 佢地曼克頓負責我安全...'
咁呢個境地....局住打比屋企....比人小到飛起......而屋企人同董事助理係電話度傾話錢只會帶到深圳....唔會去CP...
其實個董事助理都想快快收錢...解決算......就叫D 保安車我返深圳.....
而公安就打電話比深圳公安講呢單CASE....
個多小時後...見到阿爸....俾錢.....再到公安局落口供.......再轉介比香港警察..又落口供....
搞到依家.....

升級  54.81%

二星會員

小心呀C-Hing

升級  1.48%

二星會員

嘩, 真係慘絕人寰...好無助啊

我內心好同情呢位C Hing, 下次跟團, 最好同個網友熟落少少先。錢銀小心少少

升級  1.48%

二星會員

唔知友台會唔會跟進呢? 呢d害群之馬一定要處理

升級  35.25%

三星會員

咁嘅事佢都做得出

哩啲仆街肯定生仔就爛賓洲

生女嘅就陰唇腐爛

升級  1.48%

二星會員

冇錯, 大家都要小心一點, 不過又飲又玩之後, 警覺性係容易會低少少

升級  33.33%

二星會員

咁碌7啊?你冇搵其他F出来帮手?点解搵屋企人啫

升級  59.63%

二星會員

搵FD幫手好D, 起麻唔會咁多麻煩嘢跟尾,
呢D仆街遲早天收佢

升級  20.37%

二星會員

嘩!!
兩,三年前都聽過啦...
自己一定會同同事或朋友先會去仁k..
肉金會直接比女..
團費最後先(甲)番!

升級  94.81%

二星會員

be careful la

升級  59.33%

三星會員

萬分同情! 其實女錢自己直接俾條女,K錢走時再AA就可以啦!
如果仆街真係有心要騙的話,中途走左,最多都係騙到K錢,各位 C Hing 真係要小心!
條仆街一定有報應的
食神

升級  15.58%

三星會員

一於放呢條仆街冚家鏟D資料比世界防防啦

升級  1.48%

二星會員

我地三個第一時間將身上所有病毒經你後庭傳染晒俾你先

升級  7.78%

二星會員

百份百係西人中既XO
呢D人唔會覺得自己狗西架
可能仲小緊你做乜帶咁小錢

升級  53.33%

二星會員

真係有d咁嘅人...各位ching更加小心﹗

升級  60%

一星會員

我好同情呢位C Hing, 下次跟團, 最好同個網友熟落少少先。

升級  14.81%

二星會員

小心呀C-Hing
戰神 該用戶已被刪除

升級  90%

一星會員

多謝c 兄提醒, 始終而家經濟唔好, 琴日重要聽電台話多左香港人係大6失左蹤~
大家都要小心為上~~玩就一定要架la ,但係一定要玩得安全, 食得安心

升級  1.48%

二星會員

咁同朋友玩/相熟網友玩就安全好多