winning11

查看: 7599|回復: 10

[Deepwell報告] 之【皇悅】打吹做

升級  40.74%

二星會員

0223 Deepwell手記 之 皇悅打吹做 (齋字無相)
之前出過羅湖村遊記,不過太耐,而家都搵唔返
舊o既唔去,新o既唔黎,都係試新野啦,今次目標係快仔或者靚D o既港式

老細話無花紅、無雙糧、無商量... 仲要抽走我D人手去第二個Project
OK... Fine... 你做初一,我做十五
我成年都未放過假,見今朝頭重重,乘機詐病偷跳先,仲要睇埋公司$30醫生,唔好蝕底!
睇得多畢系列o既新乜村報告,一心去碰碰快仔運氣
近日睇過『龍new 仔之新州乜村、珠海報告二連發』

有埋相添,實無甩拖啦
起程搭巴士去元朗,再搭B1,過關好順,巴士站等241,等o左兩個字都無車,又熱又盛唔想再等
算,水圍都有我想要o既野,行過去吧啦
去到水圍,快仔搵唔到,按摩大概58/68左右,再加機場稅唔係好化算,都係行下先,哩度浪費o左好多時間同腳力
出福民路向西面行,行下行下到o左皇崗公園,再行就見到石厦,咦... 距離目標唔算遠喎,好,繼續行先
跟住見到乜乜區委、星河明居、皇悅酒店、咦... 『新洲路』... 即係到喇喎,即刻過馬路,見到有間占美,跟住入村
入村都都見到有D打扮入時o既妙齡行黎行去,但又唔確定係唔係快仔,有D打正旗號係髮廊,又剩係得D怪獸
但都見唔到想見o既野,既然黎到就四圍再走走,我記得之前睇過有張相係羅馬假日,終於見到...
挑... 大大隻字沙尾村響度... 即係過龍啦,返轉頭再搵...
總括我見到新洲七街、六街、三街,就係見唔到lonnew911講o既二街,勁灰

肚又餓、腳又攰、成身汗,都係快快偷跳算,費時唔夠時間響放工前返到香港就盞俾女人煩
最後決定響星河明居下面間老麥開餐,雙層吉士漢堡飽加可樂,十皮咋!
飽飽後過皇悅,搭棚o既?係唔係路架,拎本星期五睇,無錯喎,咁上四樓
一出電梯就係前台,一路無人理我,我望住個價目表,港式188.... 呆o左,乜唔係118咩,跟手拎本星期五出黎再睇
現場有個locker仔,記住係locker仔,話跟書個價118做俾你啦
ok啦,跟住沖涼,再到休息聽,二話不說即刻入房,響走廊都見到D技師,都OK o既,有一個仲對我笑添
入到房,四圍及及,咦... 點解床單印住景軒?莫非同後台... 算... 又唔關我事
等o左兩三分鐘,帶o左兩件入黎,左面靚D,右面就係頭先對我笑o個個,學ching話齋,要服務,幾大都揀好笑容啦
頭一個小時,我爬響度,佢無流灘,有時仲拉起我對腳黎踩背,我以為做泰式添呀
之後轉身,佢邊搞小well邊問點解唔做其他式,我答佢無人同我講過其他式係點,由頭到尾都係得個locker仔招呼我港式118咋喎
佢就逐一講解,港式、珠峰、半套、全套,又話做愛好舒服架,我話想想先
我問佢吹算咩式,佢話算半套,要400,我心諗,加多成三舊得吹,無咁老襯下話
佢見我帶埋銀包入房,佢話佢身上有一個私家套,就話不如唔通知公司upgrade,私底下加兩舊cash就同我做
我話我想吹喎,不如一舊啦,佢話要戴套吹
咁我問如果我俾兩舊,但又得一個套,係唔係兩舊就唔戴套吹,個套留返黎做?佢搭係。我見快仔都舊半啦,戴套都未必肯吹,OK Fine...
河南妹比較少見,樣就似袁彩雲,骨功同吹功唔差,好多真水,有車牌,有環保吹,都算幾好
完事後吹水吹到下鐘,無早走,唔錯,不過又係話第二Q好耐,R貼士囉,我見佢手骨都唔錯,另加四條貼士
想影相做報告,囡囡唔肯,剩係肯俾個手機號碼我
返卓指數... 未試其他好難講,本身都值得返卓o既
離開後響便利店買支冰紅茶解渴,再食多次老麥十皮雙層吉士漢堡飽加可樂,就上歸途
今次唔行喇,等o左成四個字先見到架241,仲要唔冷氣,最衰我又無毫子,俾o左兩皮搭架皮半o既熱狗!
今次洗費
港式:HK$118
升級小費:RMB200
被R小費:RMB40
Locker仔小費:RMB5
老麥:RMB20
冰紅茶:RMB2.5
241:RMB2
Total HK$118 + RMB269.5 ,為起上黎 HK$420
同141起唔多,不過有條24才打吹做,覺得都幾好玩丫,不起勿插

升級  40.74%

二星會員

好在有驚無險

升級  1.48%

二星會員

好詳細的報告啊.  四蕭幾水, 發洩開心下, 抵啦

升級  40.74%

二星會員

有無ching可以detail少少講講D快仔其實響邊?

升級  72.83%

三星會員

C Hing 只鍾意快仔?

升級  1.48%

二星會員

Deepwell兄, 咁下次去邊度玩?

升級  40.74%

二星會員

時間唔多,快仔係偷跳首選

升級  72.83%

三星會員

Oh really?! 古惑的場?!不過好過話118, 最後pay 188~~~

升級  40.74%

二星會員

真係 1:1
我俾港紙$120,佢仲找返2蚊人仔俾我

升級  40.74%

二星會員

搭無冷氣巴士蝕返啦

升級  40.74%

二星會員

隔o左咁耐仲浮得翻上黎,哈!