winning11

查看: 6904|回復: 11

嘉輝會葉柔的感謝信和幾點建議

升級  0%

二星會員

好多謝大家支持,在此衷心祝福大家財色兼收!不勞而獲!情人節快樂!
在這幾天裏面有好多朋友已經來過嘉輝會,有的朋友玩得很開心,有的朋友不能盡興而歸,對此我表示万二分歉意!
對於我來説,我很希望可以令每一位到來的朋友能夠盡興,希望今天的不足,以後能有機會再做補償,下次令你玩得開開心心。

因爲我剛轉這個新場,可能有某些方面做的唔夠好,希望大家比的意見,讓我好好改善。

以下有兩點建議給大家:
1、大家最好在下午2點——晚上8點前來到,又或者在夜晚10點后再來,大把JS給你選,如果晚上8點半到10點來到就少啦,而且要等房。
2、金魚缸只有在下午2點——晚上7點前先有,晚上8點——8點半有T台舞蹈SHOW,如果要睇SHOW請提早小小到,手快有手慢沒。
3、大家來到后,請同知客講,係同葉經理訂房,報上你手機后4位數字,謝謝。

以上是葉柔妹妹托我發上來的,謝謝大家。

升級  0%

二星會員

首先好多謝UN8888UN嘅寶貴意見,我會轉告葉柔妹妹啦!

就昨晚,即係2月14號夜晚11點我帶佐2個朋友去,我地睇佐3批,第一批有10個、第二批有8個、第三批就得6個,之後再睇多2件實習生添,可惜模特都沒上班,本身呢個場就得幾個模特(其他場就多的,凡係165以上就叫模特添.....説話不用講得那麽明。)....不過我們去的時候還有好多JS是上緊鈡而且又係禮拜六比較爆。(實習生本來就少,你想要、人地都想要、手快有手慢沒)
我唔係想解釋的乜,只係各花有各眼,好老實一句話:邊個場沒豬扒???(我地眼角都好高咖)
如果你講到服務,我相信去過嘅朋友就知道,無謂多講了。我2個朋友都好滿意,其中一條友出來過振仲要扶住條扶手落樓梯添....

升級  72.83%

三星會員

「我2個朋友都好滿意,其中一條友出來過振仲要扶住條扶手落樓梯添」, 咁誇???!!!

Timwon Brother, Thank you

升級  22.96%

二星會員

去得SN都係想玩服務
不如實際D介紹下有咩服務?
﹝比如有冇空飛口爆等?定還是有D更激的?﹞

升級  0%

二星會員

一般東莞長安有嘅服務,呢度都有,譬如咩DL、咩拔罐、咩手指腳趾.....具體你睇JS張服務卡啦,自己研究。
長安多數場沒嘅“KB”,呢個場就係指定動作,相信好多朋友都試過了。

點解呢個場服務好?因爲如果JS比人投訴,400嘅就罰400,500嘅就罰500......包括她唔肯口爆就罰、服務沒做曬就罰......每個經理一日要抓一個JS罰....抓唔到要比公司罰50.....

我個朋友搞佐成2個半鈡阿!超曬鈡,落來過振,睇住他扶住條樓梯.....條N仲慘,腳震.....

升級  23.33%

三星會員

where is 嘉輝會?

升級  90%

一星會員

timwon  哥, 想今個星期六同個friend 去, 請問係米要打去book 左先, 因為可能要六七點先到, 如有contact 可pm 嗎~? 十萬個thx!

升級  1.48%

二星會員

呢排真係好多 C Hing談論KFC, 希望大家去過的都出個 Report, 講下係咪真係咁好

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

我刀有D提2:
5G可5可以入金魚光油水
我5介2著泳富嫁
港珍嫁
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  72.83%

三星會員

i like swimming too~~~~~

升級  88.15%

二星會員

聽人講不如自已親身试,一於馬上出發,講多無謂,行动最實際!