winning11

查看: 3335|回復: 3

馬X城出火遊記

升級  45.33%

三星會員

今次係小弟第一次出報告, 希望各位師兄唔好--咁多....
就係琴日小弟放工女友唔得閒,就一個人返心震諗住揼番個正骨,一上到去就去左搭骨場免費車個度行,見到馬X城有車喎都無睇其他野就飛身上車,個師機唔知咩事明明得我一個人都開車(正~~唔洗等)去到目的地,都係個D冲身、桑拿咁,上到去問我揼咩式,我都唔知點解諗起香薰推油就講左出黎,咁就開始左我今次正骨場既出火之旅.....(不過唔知係唔係我唔知呢個係機場,不過我就真係第一次係度出火,如果有錯請各師兄指點)
一入到房坐低一陣個技師就到,都無咩留意佢個樣,就開始揼,一揼就知有鬼怪,點解係咁頂頭鎚既,頂到舉旗不定之際 ,佢就走去我身邊開按手,佢張我隻手放係佢兩隻腳中間按按下咁,咁仲點忍,我都開始摸下佢隻腳,摸左兩下,佢就問我想點,我就扮咩事都無,問番佢想點,佢話可以幫我出火或半套,我心諗原本諗住揼骨啫都係出火算,問佢收幾多佢就舉起一隻手指,我話好啦不過要照樣揼骨架喎,佢話無問題,中間過程都係個D,我諗各位師兄仲熟過我都無謂多講,就係咁我就係馬X城出左火肋....

後話:
出完火後,我落左下面大廳按腳,個度D按腳妹都幾靚下喎~~ 我都抄左幫我按果個牌,佢話下次上去打比佢睇下佢有無開工喎,咁又睇下下次有咩野羅....

升級  23.92%

三星會員

c hing o甘就無o左一億零一百

升級  65.08%

三星會員

乜個場改左咩.

升級  2.17%

三星會員

真係,一時睇漏轉貼兩字