winning11

查看: 10023|回復: 11

新洲村「專業推油場」報告

升級  5.19%

二星會員

在這裏睇到版主等人所發資料, 自己又係「機王」一族, 心思思想試試這個場.
現附上真實報告, 畀其他有意試場的兄弟參考.

年廿九3:00pm佐敦直巴站出發,
到達皇崗再轉巴士, 響「新洲村落車」, 但其實仲要行好遠先到.  (早知坐的士好過)
由於小弟方向感尚好, 在新洲酒店附近的一條大直路, 好快就搵到間場.
大約4:45pm入場, 入更衣室換衫後就入房.

隔咗一陣, 技師入來, 其貌確係麻麻, 身材就算幾好.
但小弟覺得好又一餐, 唔好又一餐, 加上以為樣醜的往往服務會較佳, 就無再換人.
開始按, Part I都算幾好, 睇得出係正骨的水準, 力度都放得幾輕 (因小弟是好鬼瘦的!)
約30分鐘後, 技師問要唔要推油, 要就出去攞.
我無即時答佢, 佢就好詳細解釋: 話這裏是包埋的, 只要加$10就可以.
咁我就話: 我有油了.

進入Part II, 技師算係有耐性摸下敏感部位, 肆意撫摸, 但當去到小弟弟時, 落油及chok就顯得頗急進.
我就隔住她的工衣渣下波, 這個階段只維持了約5分鐘就完事.
全程兩個鐘(90分鐘).

回到更衣室沖個涼, 兩個locker仔異常好招呼,
又幫我扣鈕(唉, 你係女就話好姐....), 又幫我擦鞋 , 之後又幫我抹腳趾 ....
迫到我要畀$10貼士.

離開後食完野就回歸, 又係孤寒所致, 無坐的士,
經新洲小學出番大街「新洲花園」坐巴士, 去到水圍再轉另一架車到皇崗.

總結:
使費: 直巴(25 x 2), 巴士(2 x 3), 中式(49 x 2) (即係$98, 因無用油省$10!), 小費($10), 食野($13)
評語: 可能我唔靚仔, 所以所得服務只係平平,
條女的空姐技術亦好一般, 純粹是上下chok, 完全唔係以前試過花樣百變的「劣」法.
當然樣貌同服務始終要睇彩數. 各位有意去試的師兄, 希望你地會有好的經歷!

升級  66.67%

一星會員

點解揸波得5分鐘咁少?
呢間野我過幾日會去試

升級  51.83%

三星會員

聽說新年有很多技師返了老家
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  6.67%

一星會員

師兄可否告知地址及名稱
ronnielau07@yahoo.com.hk

萬分感謝!

升級  1.48%

二星會員

咁快就完事, 睇黎係 c hing急進啊, 哈哈
多謝 c hing的Report.  期待 c hing更多精彩Report

升級  23.7%

二星會員

Thanks Ching details report ... but JS service too bad I thinks I will not visit @ future

升級  30.75%

三星會員

揸足六十分鍾,囡囡個胸肯定变咗好似两粒話梅咁啦

升級  2%

三星會員

平平地, 好抵玩啊.
有機會都可玩下.

升級  68.58%

三星會員

老兄,你只係渣人地五分鐘,條女梗係唔高兴啦!無D誠意嘛!

升級  18.89%

二星會員

this is a very good club l like to try it.

升級  18.89%

二星會員

very good can you tell us what is her No. thanks.

升級  17.41%

二星會員

What's the name of the place