winning11

查看: 8711|回復: 7

超五星級服務-新大地報告

升級  83.7%

二星會員

琴晚。同J兄一齊去“新大地”玩。其實就系喬寶寶叫我啲去。去到喬寶寶死佬又話唔得閑,溜咗。咁就我兩個玩。講真呢間場我都係第一次嚟。聽講系..式服務,咁就要試下啦,呢啲服務我系仙仔玩得多,睇下呢到同果到有咩唔同。我啲嚟到。部長話安排兩個服務最好嘅技師俾我啲兩個。安排!**俾我,但呢嘅囡囡返夜班,要等下。!!(號就安排給J兄,依架系到,。咁就J兄入房先。等咗半粒鐘,!**號嚟咗。相頭一般,body唔錯。居然系講廣東話。仲好易溝通。囡囡話出去攞架餐,入嚟佢開始set陣....我見到果冬、粟米糖、李斯得林(幾衛生wor)、牛奶、冰塊、跳跳糖,唔使講都知作咩啦。先嚟個鴛鴦浴,佢用李斯得林洗洗我“細佬”,之後就自己漱下口,就開始系浴室嚟吹我,嘩!吹功唔錯,系咁吹下吹下,前前後後交替咗幾次,我一手按住佢果頭,就咁爆咗系佢嘅口入面,真係有啲日本AV feel咁。爽呀。之後就上床,佢叫我拎轉身做咗後面先。佢先後用口含住暖水同冰水洗我全身,來回幾次。感覺幾正,又用牙好似咬住呢啲肉咁,又來回幾次。再用PAT PAT同bo推啦。做咗都好耐下。之後叫我轉身,之後到戲肉啦。前面一開始又錫我全身到下面時佢就咗冰火。前前後後交替咗幾次。仲叫我企齊床邊,叫我一隻脚踏上床,一隻脚就企系地。又玩齊招式來,又吹過。囡囡吹功真係好掂,上返床,又玩石黑龍絕招“毒龍鑽”又用跳跳糖嚟做冰火,差啲俾佢搞掂。好在最後都可以上馬成功。囡囡一坐上來,好似馬達咁,系咁前後咁郁。頻頻更換姿勢,下下深插。令佢高聲大叫。睇住囡囡面部表情的改變,對方從放鬆的一刻,突然面上表情繃緊起來。真係令人內心異常滿足。所謂最高享受就在此處。最後都俾佢搞掂。完事後攬埋傾偈。囡囡話其實佢系中山人,唔怪之識講廣東啦。我話你呢到好多招式,我晚過咁多開D場,都沒試過咁激嘅。囡囡話:係呀!有26式。嘩!比仙仔仲多,都比仙仔激啦。仲可以出兩次。不過我覺你今日服務極佳。出房果時部長問點呀!我話簡直就超五星級服務,不戰話係呀!呢啲叫A餐。唔個個囡囡都得架,系有10個左右可以做。其餘啲叫B餐系一個鐘。服務就少少好多。總體:個場嘅服務真係超水準,連我都玩到有啲脚仔軟。最大賣點就系招式多,價錢合理。買單:$(*。各位巴打真係要嚟試試。真係好激。

升級  72.22%

二星會員

原帖由 aleealee 於 2007-10-10 03:58 PM 發表
? $$$

講咗啦$(*睇鍵盤

升級  56.67%

三星會員

新大地,星期五都有喎

升級  45%

三星會員

係邊架?

升級  1.67%

三星會員

good one

thank you

升級  63.33%

一星會員

NOT BAD.........................

升級  11.11%

二星會員

ching 講得對呀相頭一般但技術很不錯...provide more details ah......