winning11

查看: 4554|回復: 4

小紅腸大世界之一老一小精華遊報告

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
一老,老甸也
一小,小蚯也
精華遊,出精也
唔影相,懶惰也

十月六日,一老一小二人相約八時左右在上水火車站見,會面后二人便向羅湖進發,
過咗關,二人便飛奔去大巴站,踏上淡淡之旅!
去淡淡其實都好方便,車程只是一個小時十五分,真是話咁快就到,到咗淡淡,呢兩條
仁虫因為想食飽啲先去叫支,等陣間可以大力啲咁話喎,而食飯地點是下島西餐廳,
由於老甸話淡淡冇咩好嘢食,所以是但食算喇,個度啲嘢都唔錯啦,不過不失咁,食
飯后,佢地就去上網,喂,點解你地仲唔起程呀,因為個陣先十點,老甸話太早喎
好喇,十一點三喇,出發,精華遊之地是[天鵝x],老甸話個度小傷港人,咁就最好啦,傷
港人咁麻煩,雖然我都是傷港人.......
行到大堂,部長就帶我地上房啦,等咗一分鐘左右(同我可以出嘢嘅時間一樣 ),部長帶
咗五個囡囡過來,不過可惜五個都是小肥,冇一個可以話得,咁我地梗是話唔啱啦,再等
一分鐘,部長又帶五個囡囡上來,呢次掂喇,五個都唔錯,我地兩條仁虫都揀到心頭好
喇,囡囡嘅服務都好認真,都做到好足,其實我對於呢啲服務唔是太過鐘意,只不過是
我一向都唔鐘意搞咁多古靈精怪嘢,同任何囡囡無關
出完嘢,諗往訓啦,點知部長話太多人,問可唔可以等一陣間先比房我地訓,冇所謂,反
正我地大把時間,兩點三十分左右,有房喇,我地終於可以訓囉!!!!

希望下次有多啲老友一齊去啦(特別號碼是9,10,11)

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.48%

二星會員

系淡水最好食果間都應該係淡水大酒店果間茶餐廳lor

升級  2.17%

三星會員

淡淡既遊樂場係咪一落車就到架喇?我怕唔識路

升級  78.58%

三星會員

原帖由 文仙尼 於 2007-10-9 11:43 AM 發表
系淡水最好食果間都應該係淡水大酒店果間茶餐廳lor

多謝師兄提示.下次去試下先.

升級  2.17%

三星會員

原帖由 Austin 於 2007-10-10 12:26 AM 發表

梗係唔係啦,要問清收費才入.

擇個良辰吉日去探下先