winning11

查看: 4509|回復: 4

中秋佳節波餅記-京x新x朝之旅

升級  4.75%

三星會員

茶茶戰記:25-9-07
今晚與J兄夜探京x,大概2點去到,部長同服務員招呼飲飲食食,不久定海神針就隱唔住要嘈住入房,王主管問我鍾意咩類型囡囡,又係行走江湖慣語"服務好,樣唔好太差就得啦"!之後來左個15號囡囡例牌先唱番句"巧高興為稜服務",睇相頭又幾好樣喎,蜀美侶一族!按part1其間得知佢叫"啊靜",以前做過正骨,難怪有番幾下散手,但始終醉翁之意不在此!之後問佢可否兩Q,個衰女諗都唔諗就答左可以,唔知係咪見到靚仔失晒言呢!先來第一Q,除bar解扣無格手仲好配合,佢甘乖早就響預料之內啦,級收日月精華後即刻來招混元一氣功,左搽右搓一陣佢已經HI到咦咦哦哦~奶頭都凸晒,玩落先知原來佢個死穴收埋係波位,跟手長驅直入黑森林無遇阻滯,都算一凡風順,指摷龍潭令佢無法自拔兼投入,即刻淋小弟弟油,兩人互相撫摸之下先響頭槍,囡囡中彈位分別係工衣.手掌.手背.肩膀同頭髮,佢嘩左一聲來大讚!打掃完之後吹吹水,之後佢見到張台有兩杯冰茶,靜靜雞送多少少服務,大家都唔好話俾人知喎!佢啜起杯冰茶來咀linlin,又涼又爽,仲有少少冰火Feel,之後第二Q過程同第一Q差唔多,唔詳講!佢話今晚俾我欲左佢初妹,之後我話請佢飲酒補數,最後影番兩張相仔!
對侶吟:活潑可愛小乳丫,聰明伶俐俏嬌娃,氣宇軒昂樣不差,不費唇舌有功架;
**搖搖欲墜小喇叭,想入非非任人揸,翻來覆去戲不假,天倫之樂心掛掛!
........................................................................................................................................................................................
茶茶戰記:26-9-07
下午與J兄食完飯之後,見悶悶地又等緊夜晚先同班c兄出去吧吧wet,突然醒起應承某某C兄去新x朝拎更表,去到D部長又鬼死甘熱情邀請Dup個骨仔先離開,望下個錶都仲夠時間,一場來到唔dup又好似…兼唔畀面甘,就梗係Dup埋先走啦,之後收到”晨棍”c兄來電,佢話收左工問我響邊樹,之後叫埋佢過來坐下,個台吧仔開左咁耐都未試過,見個時無咩客就簡定技c入去飲下野!之後兩人各自入房…….入到房先發覺62號仔”菲菲”妹,原來係淑女形!先來part1按左一陣,手法尚算可以,不得不失!跟手進入part2,先來招狂瘋掃落葉調調情解解悶,之後輕掃佢全身一輪後,嘿嘿..竟然自動來料,真係慳番唔少工夫,先前都聽c兄密報話幾好玩,今日一驗果然無假!兩人攬埋一齊蛇蛇滾,輕撫而不帶任何猥語,一股柔風吹埋佢耳仔到,佢已經面紅到無法抵觸,撲響小弟嘅胸前輕輕啜linlin(發覺好多囡囡都鍾意,唔知係咪我波大),之後梗係解barbar,渣下摸下感覺唔錯,愈玩就愈興起,由上索到下,嘗試初探玉囡宮,無防守兵,直接一陽指拉開底底由側入,吟聲愈唱愈響亮,之後佢仲色迷迷咁話”摸粒豆豆會好舒服”,囡囡開到聲唔依點得呢,鐘左點就預左服示下佢啦~就甘一邊油浸一邊輕打,最後小弟弟舉白旗..!
對侶吟:詩詩文文不咀刁,服務周到永不囂,妙條身材最為嬌,床上功夫火辣椒;
***款款式式淑女招,搖搖擺擺股高翹,輕柔小手淫昭昭,起機投入水漂漂!

升級  93.5%

三星會員

又有好嘢食!真係佩服chacha兄!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  4.07%

二星會員

其實京x 是指那一間,有無c兄指點一下? 是x鵬嗎?

升級  42.17%

三星會員

睇完而家先來頂!
好野,你係得既!

升級  2.96%

二星會員

WHERE IS THE PLACE.