winning11

查看: 2549|回復: 2

港男平均有14性伴

升級  96.08%

三星會員

(星島) 09月 27日 星期四 05:30AM
(綜合報道)
(星島日報    報道)港人自詡生活多采多姿,但回到最私密的睡房,性生活卻覺沉悶乏味。調查發現僅三成二港人認為性生活充滿刺激,遠低於內地及全球平均比率,同時有近六成人對性事感到壓抑,只有一半人會選擇坦誠向伴侶在性生活上提出需要。另外,港男平均有十四名性伴,較全球平均數略高,與日本    、墨西哥及荷蘭    並列第十五位。至於本港女性方面,則平均有四名性伴,較全球平均數為低。

我都無咁多---14個!!
我嘅其他13個QUOTA,唔知邊位師兄接收埋!
真係辛苦哂!14+13,平均每月差不多日日做,......有勞!!

我KEEP1個,每月交一次功課(身子唔好),其他時間...有機----就跳(往北跳).

升級  93.5%

三星會員

點解我宜家一個都冇嘅!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  96.08%

三星會員

師兄你好!
我個FIGURE係:
曾拍拖女友---10個左右;
曾有性伴---少于5個;
快餐就手指+脚指+埋你嘅,數兩次都數唔哂!
都唔知算唔算風流,定係唔入流,請指教!!!