winning11

查看: 11154|回復: 12

京X酒店桑拿遇見靚靚囡囡

升級  83.7%

二星會員

前兩日,聽講主場京X來咗幾個新技師。咁就要試下。話晒系主場。新來冇試過。好易俾人笑嘎。咁就一於要去試下。去到都吾洗介紹間場。總之硬件、軟件都非常ok。沖完涼。換好衫出休息區坐下。問主管邊個系新來嘅。跟住就話有:!^、!(同#@號,不過!(號靚啲。咁重等咩呀,嗱嗱聲入房。過咗一分鐘。主管帶咗!(號過來。列牌果句(省略)。第一眼條女身材幾高下,樣子十分甜美,加上長長秀髮同細細的腰部,一個字“正”。馬上請佢入房。都系先來個正骨加推背。手骨ok啦。問我洗唔洗再大力,要大力嘅話同距講聲,距會再大力D,我話唔洗囉,就咁就得囉,跟住條囡企喺我頭前面,跟住我兩只手喺咁楂距只蘿,哈哈,好彈手下,跟住四圍咁摸,條囡無避開,正!傾下計仔,條囡原來系河南嘅。
  推下推下覺得急尿,頂唔順,我話腰去洗手間,跟住距帶我去廁所(其實我都好熟呢到,吾洗帶路都得啦),交曬水費出嚟之後條囡喺門口到等我,跟住噃到房,我話唔洗推背啦啩,距笑咗下話,咁你將衫解咗距,推PAT PAT囉,我即刻將條衫解開咗,瞓喺張床到,打開只腳俾條囡推PAT PAT,條囡一邊推PAT PAT一邊同我傾偈,跟住玩下袋仔,全推手法感覺可以,跟住距叫我轉身,哈哈,推前面啦。亦系我鐘意果part。人活於世,最緊要系添飽肚子,本人雙手爲求生開始搵包包。包包手感幾好(開始有啲縮、可能系有啲怕醜。最後都俾我征服咗佢)。後來囡囡放下生理包袱。點玩都得。小妹玩開,本人也不必矜持。該點做就點做,該點下手就點下手,結果小妹體溫上升,連呼吸都有少少紊亂。咁有精神,跟住繼續吧。再往後就吾需多提啦。今次咁好彩俾到呢個可愛技師。自己享受完當然吾會忘記俾大家介紹下啦。系!(號鐘意就快啲搵佢啦。講真其實佢真人靚過相好多。

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

瓜子面, 幾好播, 又要諗計啦.....度度D旗先.....

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
睇相都咁靚,真人仲可以靚啲..........乖乖不得了

007兄唔擉食,抵贊
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

正值中秋,人月兩圓,C Ching 十分好介紹,等在下亦去追月

升級  30.75%

三星會員

因小弟身在外地,對國內SN的地理位置並不熟悉,因十月要到中港一行可否賜教。

升級  44.67%

三星會員

師兄   有你貼錯相呀 , 相片一年多前啦

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 太陽系1010 於 2007-9-26 17:08 發表
師兄 有你貼錯相呀 , 相片一年多前啦

唔是呀,我仲諗往去........
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 太陽系1010 於 2007-9-26 17:08 發表
師兄  有你貼錯相呀 , 相片一年多前啦

吓點睇到呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  11.92%

三星會員

原帖由 projimmy 於 2007-9-26 18:44 發表

個 metatag 真係 show 上年架 wor.......

原來依家 d 廣告真係勁~~~

dust, 用 digital camera 影相, 張相會有 exif/gps/iptc 之類o既 data attach o向個 image 入面.
就好似 mp3 file 入面 d idv 咁....

不過 ...

原來要睇exif info又學到嘢
Make - Nokia
Model - N73
Orientation - Top left
XResolution - 300
YResolution - 300
ResolutionUnit - Inch
Software - ACD Systems Digital Imaging
DateTime - 2007:09:24 14:00:57
YCbCrPositioning - Centered
ExifOffset - 204
ExposureTime - 1/16.9 seconds
FNumber - 2.80
ISOSpeedRatings - 640
ExifVersion - 0220
DateTimeOriginal - 2006:06:23 23:20:56
DateTimeDigitized - 2006:06:23 23:20:56
ComponentsConfiguration - YCbCr
ShutterSpeedValue - 1/17 seconds
ApertureValue - F 2.80
LightSource - Flash
Flash - Flash fired, compulsory flash mode, red-eye reduction mode
FocalLength - 5.60 mm
SubsecTime -
FlashPixVersion - 0100
ColorSpace - sRGB
ExifImageWidth - 480
ExifImageHeight - 640
InteroperabilityOffset - 2998
Maker Note (Vendor): -
Thumbnail: -
Compression - 6 (JPG)
JpegIFOffset - 3070
JpegIFByteCount - 3394

升級  11.92%

三星會員

原帖由 projimmy 於 2007-9-26 18:57 發表
yes, firefox 度裝個 plug-in 就好方便了, 不過小弟用開 ie 多~

唔係呀,我係save咗張相落嚟用irfanview睇咋

升級  1.48%

二星會員

she is pretty

升級  11.11%

二星會員

Wo wo...太耐啦 !

升級  3%

三星會員

非常好呀~