winning11

查看: 5028|回復: 6

地道戰-羅X橋X站髮廊有快餐

升級  4.75%

三星會員

前排無聊聊上去行下~跟住見頭痕痕就去洗個頭啦,點知原來個樹都有警滾,又要打撲女包包!
入去到間髮廊仔一見望晒無野wo~細細間,之後簡左個後生d嘅囡囡來洗頭,大約二十歲,原來佢係老闆娘個女,
之後吹水其間口衰衰揚左自己係浦仔,俾佢乘機開口問要唔要按摩,我吓左一聲,咩你哩樹有按摩架,睇唔出wo~
甘距就話35蚊一個鐘好平,話好耐無咩客啦,叫我幫親下距!我見佢真係好可憐甘,就應乘啦!係間場仔入少少,之後佢用條布傘一傘住,用背傘埋出面來按~按按下!陣驚~佢自己扯高件衫,對車頭燈凸住我,係咁叫我揸佢,無計唔揸白唔揸,原來35蚊係咁嘅按摩,之後佢仲坐入少少叫我摸佢下面,一摸~下面早已經黑色暴雨,跟住佢細細聲淫叫又唔敢狂歡!之後佢叫我同佢做好唔好~話唔收按摩錢,俾2舊就得,都唔算貴啊,之後佢著番衫仔,叫佢老母入一入來,咩事呢~原來叫佢老母拎鎖匙,吓,,,有咩用啊?跟先見佢移開張床位,原來入面有暗格,十足打地道戰!入咗去,佢三兩下手勢除晒衫,甘快手可能真係餓左好耐~之後我都仲未除晒,佢就攬埋來係咁咀...又俾你污肉左一餐!
遇上狼你都仲未知,到我出手來,即刻一陽指入去摷佢,d水噴到嚇親我,跟住話要唔順叫我槍斃佢,
你叫到咪照做囉~係咁un完又un~佢都嘩嘩大聲~佢話係暗格唔驚,出面又有人睇住!wa~今次果然打地道戰!
之後完事出番去,佢個姣老母問我正唔正,我話你個女甘店,你技術都幾得,跟住佢姣笑問我係咪想試距,wa~嚇我都搵第二樣!之後佢話仲有個女係商業城賣衫,,,心諗幾時叫第二個女俾我禽埋呢!
好果佢話無,即係你唔靚仔,唔敢做你生意!

升級  51.83%

三星會員

羅X橋X站髮廊

好難估喎.....................

升級  2%

三星會員

以前好多架, 不過唔知依家仲有.

升級  2.17%

三星會員

ching無相既

升級  93.5%

三星會員

$200一劑!搞埋個老母要幾錢(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

有次經過見個爺爺, 揸住士的腳震震行番出黎,
母女合壁, 果然天下無敵

升級  17.67%

三星會員

果然邊度都有野搞....
浪蕩天涯一浪子