winning11

查看: 1262|回復: 5

921羅湖村過夜報告

升級  78.58%

三星會員

連續多天很少發言, 主要是處理個人私務原因, 所以今次就簡單地報告夜探羅湖村經過.

點解去羅湖村? 因貪佢近又平, 囡囡質素和咀咀差不多吧. 羅湖村近况, 大約有50-70囡囡, 要去羅湖村, 最好有相熟龜婆, 所以明白畢記話咀咀安全的意思. 不過, 都要小心為上. 廢話不多說, 昨天無聊下去了羅湖走走, 上網、食飯為指定動作, 跟住走去”火車站酒店” 問吓有冇平價房, 又有喎, 咪租啦, 價錢$168+10%=$185. 平時去正骨過夜也差不多$150, 又平過”如家”. 租酒店甘Dry又無理由唔找囡囡過夜. 打電話比相熟龜婆, 找番上次個白滑滑懂廣東話湖南妺, 小弟在間葯房門口等冇入去, 突然比以前龜婆認出, 問解唔幫襯佢, 我咪話唔見了佢卡片, 其實係佢D囡囡太普通, 跟住個相熟龜婆話個湖南妺病了, 帶了另一個17歲新來河南妺(普普通通),我就話跟佢入村, 跟住龜婆又話那個湖南妺會來, 甘坐係士多等, 一等就等了半個鐘. 終於等到又話唔過夜, 頂! 選了另一個又話唔過夜, 龜婆又帶了幾個來挑. 普通. 唯有叫番個17歲新來河南妺. 那那淋番酒店, 因差唔多1點了. 下次先睇番以前龜婆先. (待續) 吊下引先, 食完飯再寫.

升級  31.25%

三星會員

支持版望,快d出場啦

升級  2.17%

三星會員

原帖由 lonew523 於 2007-9-23 12:50 AM 發表
鬼佬都識路???

我國既黃業真係..........近

升級  93.5%

三星會員

羅湖村喺邊頭?小弟未去過嗰邊玩...
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

TIN TIN bad boy
你壞啦, 去羅湖村過夜唔返屋企!!

升級  2.96%

二星會員

ROOM RATE $165

1Q =??

OVERNIGHT = ??