winning11

查看: 3015|回復: 5

火辣辣京x包膠

升級  4.75%

三星會員

今朝早揮軍北上,晨早流流上到去唔知去邊好,於是上左新王朝打發時間等天黑同x兄一齊去京鵬客串一番,上到新王朝,因為朝早所以好靜,小弟鐘意寧靜既環境!沖個涼,同xx版主坐低食個餐蛋麵,幾好味!之後收到管理大佬電話一齊出去食餐飯,食完後小弟又自己走番新王朝dup骨!今日先講少少配菜新王朝啦,點左55號技c上鐘,年紀好細個,好似學生妹!過程就唔詳講啦,都係上搓下摸咁上下,囡囡可上可下!dupdup下原來都成六點架啦,之後收到x兄進軍京鵬電話,六點零飛的由新王朝去到京鵬!上到去京鵬,沖完涼同經理嗲番兩句,之後佢問我鐘意咩類型囡囡,我話服務好就得!(小弟行走江湖都係咁隨便),部長帶入房,一陣之後56號囡囡入來,打個招乎,!大戰開始:囡囡入到來擺抵d野,跳番幾下扭腰舞幾眨鬼,之後啦啦林琴上張床問我想dup邊樹(仲心急過我),我話佢知今日由朝dup到晚,dup到差D變肉丙,之後又俾佢dup左十零分鐘,手骨唔錯好夠力,我叫佢去拎油來,先推上背,之後推patpat兼玩荔枝,細佬吃力拉到恆,唯有隱一隱海闊天空!反身後,囡囡攬實我只好回禮揪水,之後先攻其上面,搓搓下已經聽到串氣聲!之後伸手探索黑森林完成唔格手,咁順灘更係直上五壯六虎啦,囡囡high到不停蛇蛇滾,一邊摷一邊睇住佢表情!(估唔到平時詩詩文文大學生既佢,被玩起來係如此既狂野懾魂,令我震驚!),摷左一陣之後佢話頂唔順要休息,淫水都流到大比就梗係頂唔順啦!好啦放你幾分鐘吹水假,佢話佢第4日上班,名叫"OK",我話點解個名咁得意,原來佢個名叫"可以",之後仲笑佢係咪咩都可以先,佢仲話我好衰(聽慣啦)!之後又繼續淫玩一番,我仲教佢玩"搖搖板沖天飛"(自創招式不外傳),最後佢淋細佬機油,一邊摷一邊起機,30分鐘細佬高舉白底褲投降..搞清潔之後,囡囡拎佢部手機出來一齊睇四仔,估唔到佢收埋咁多真藏,仲叫佢扮女優試下動作位,無耐落鐘電話響,影抵幾張相仔閃人!最後埋單坐專車過關...番到屋企數數手指,原來今日沖左六次涼,真係皮都沖脫!後記:飲酒食煙做神仙;不如今日鬥瘋癲!
制服易摷裝:由條裙既三角左.右內側便可直通五臟六腑!
對侶吟:伸手淫摸無囉嗦,全程嬌嗲口多多!咀下粒令令,快樂過神仙!乖巧過馬女,淫玩成地水!

升級  31.25%

三星會員

突出多左咁多扮報告既廣告??

升級  52.59%

二星會員

收咗人錢要做野架嘛。落力啲既,咪喺埋人地啲 forum 轉貼囉!

不過,廣告的其中一個定義,係通知外界有咩「婆突」賣,如果內容係反映事實,理論上可為顧客提供更多既選擇。

但值唔值得去幫趁,始終要憑個人的經驗去判斷了…

個人意見,完全地盲中中去試,其博值率亦唔一定比睇 AD 為高。 個人則對甚少曝光的場,或會因安全問題,鮮有去試…
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...

升級  4.75%

三星會員

原帖由 netken2007 於 2007-9-23 01:12 AM 發表
收咗人錢要做野架嘛。落力啲既,咪喺埋人地啲 forum 轉貼囉!

不過,廣告的其中一個定義,係通知外界有咩「婆突」賣,如果內容係反映事實,理論上可為顧客提供更多既選擇。

但值唔值得去幫趁,始終要憑個人的經驗去判斷了…

個 ...

至憎寫埋俾人睇都要俾人話賣緊廣告~你甘叻,唔見你幫人寫廣告既?

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

每次事後打油詩
好似事後一支烟
又幾特別喎

升級  52.59%

二星會員

原帖由 chacha 於 2007-9-23 07:50 AM 發表

至憎寫埋俾人睇都要俾人話賣緊廣告~你甘叻,唔見你幫人寫廣告既?

1. 我一啲都唔叻.

2. 寫廣告就唔敢,報告就間中都有(在其他 forum)。或者寫得未到家,大家都唔多覺。

3. 其實 小弟一向也有上文章來源之網站。小弟現在的主場,亦是從該網拿到不少資料。

而樓主現在及以往的文章;亦有小心拜讀,這亦會是自己下一個到訪的新場。(其實都要說句 Thanks for info !)

小弟重申,個人並不反對賣廣告(有無利害關係也好)。因為推介正確,有何不可?小弟亦在其他網大讚某旺場,是推介還是廣告,純屬讀者主觀,只要內容屬實,個人認為問題不大。

只是眼見一些已被人遺忘而剛好小弟熟悉之場,廣告一出,馬上文章湧現。 舊主場抽起廣告後,馬上由文章百花齊放至 現在銷聲匿跡…甚至某個案中有人不經意
地提起了場名,也有人喝止…看到這裡,一時有感而發吧!
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...