winning11

查看: 3645|回復: 3

夏日歡樂遊-凱悅x庭(巧遇open猛女)

升級  4.75%

三星會員

今日去咗凱悅x庭游探,小弟都係第一次去哩間場打滾,入到去先沖個涼,locker仔招呼熱情!之後去大廳坐抵飲杯野,部長問小弟鍾意咩類型囡囡,我話服務好,樣唔好太差就得(小弟行走江湖多年都係咁隨便!)!過左無耐由於趕時間就入房,部長帶左件202號囡囡入來,囡囡個樣就唔講咁多啦,大家睇相!關門,好驚訝!小龍女二話不說就跳上床攬住小弟,仲用對大車頭燈壓到我實一實,由哩一刻嘅經驗已經大概知道遇到好野,之後擺av動作搖搖下,好似自己做緊主角!dup左十五分鐘之後,佢問我係咪太大力,我話佢知啱先響小弟主場起完機就過左來,叫佢唔使dup住,之後佢竟然偷襲小弟弟,仲成個人壓左上去,來招大石炸死蟹!大佬見到梗係唔奮氣,即刻使出雙龍出海還擊,小龍女個波波好巨好挺,揸佢兩揸佢話好熱,我話個冷氣好凍bo~原來佢係興起左,之後驚人啦,自己解barbar仲除埋件衫,一對巨乳呈現眼前搞到小弟弟扯到恆晒,即刻又摸淫揸一番,之後佢話想表演下絕技,唔好話我搶晒鏡頭,佢咀下小弟粒linlin,對巨乳磨磨下小弟弟,真係被佢搞到興晒,之後佢竟然淋小弟弟機油,大佬見到梗係唔肯過佢啦.先試探龍穴,完全無格手,之後乘機伸入黑森林淫摷(黑色暴雨早已生效)小龍女hi到蛇蛇滾,龍液傾瀉而下,跟手沿暗道直入龍潭提取最醇淨龍涎,小龍女失去大量精元差點倒下,就咁樣佢有佢打我有我摷,一陣陣懾魂叫聲將小弟弟震到嘔白泡!之後清潔完後,佢繼續dupdup下,過左十分鐘小弟弟好無禮貌企起身指住人地妹妹,佢見到o左一聲,大讚小弟弟厲害,仲話邊個做我老婆實爽死(我都聽過唔少!)之後拎油想將著火嘅小弟弟淋熄,誰不知愈搞愈火,小龍女經歷剛才大失元氣,已經無力反抗,手衰衰仲將佢條底底一下子扯下,小龍女已經再無防禦可言,只能半站式迎接傾摷,咦咦哦哦啊啊呀呀~小弟弟見到哩個驚人嘅情境,不禁淫笑一番,睇真d或者哩個時候可能係女人最靚嘅一刻!無耐小弟弟受不住誘惑,又再一次舉白底褲投降,大戰亦結束!今次都算係小弟起機最爽之一的一次!番到屋企數數手指...原來今日又三炮!後記:床上十秒鐘,人生幾十宰,玩囡不尋女,快樂永隨身!十個港男九個蒲,無女無家最瀟灑;平步青雲哪及風流天下?
茶茶戰記小提示:小龍女床工了得,蜀猛獸形!小弟自問功力尚淺,須連發二炮才將其精服,自知功力淺薄的武士們,不要隨便去攻擊猛獸,小心被重傷!
對侶吟:懾魂嘯聲淫人揚,起機過程無冷場!蛇腰擺動最灑家,泉水漂流嘩啦啦!
**見到靚仔係咁咀,完全唔似住家女!依偎床上似傻瓜,輕柔姿態似人娃!

升級  0.67%

三星會員

this BG is quite good~thanks.
hello

升級  78.58%

三星會員

師兄多謝支持光臨. 小弟都在D台看過師兄不少大作. 請多多賜教.

升級  4.07%

二星會員

条女甘猴禽 ,感觉5是甘好
nil