winning11

查看: 9079|回復: 4

初游北x金灘^差點沉船

升級  4.75%

三星會員

今日上咗去"北仔"打滾,小弟係初去哩個場,入到去個感覺間場乾淨企理,間場大到差d搞到迷路,之後餘主任招呼飲淡茶,睇左陣篤波仔,望下個鐘原來時間都唔早,啦啦聲入房!本來諗住去開D,但係同班fd食午飯飲大左,仲搞到小弟弟神智不清瞓著左,一場來到唔wet就實對唔住細佬啦,於是點左個小菜來食,同主任講好找個唔會黑面嘅囡囡就ok!上到房,主任帶左個68號囡囡入來,著眼睇細細粒粒,而且好笑容,啱心水就你啦,關門開戰!囡囡先幫我dup下正骨仔先,手法唔錯,聽講佢以前係做骨嘅,唔怪得有番甘上下水準啦,其間吹吹水得知佢第十日上班,名叫"小其",23歲妹妹仔,見到對腳仔好幼勁性感,口梭梭讚完佢之後仲手多多摸摸抽抽水先,佢無詐型不凸止仲話自己肥左,o但已經起晒骨甘濟啦bo~唔通無飽飯食,今日小弟弟實喂飽你!當佢按前身個時對車頭燈向住我,唔理甘多來個順手千羊先,摸下個波仔好圓好滑,之後來個空申直入地雷陣淫渣一番,對乳頭都凸得好快wo,見唔返抗就一於扯抵件吊帶先,嘩~成對車頭燈凸住我,之後攬住佢來玩,佢細細粒完全墮入懷抱,仲feel到佢成身熱晒,但間房好凍wo,唔通來料,果然!先扮下野隔褲摸下面,咦~無格手喎,啦啦聲伸埋隻手入去黑森林探索一番,摸到d水草,再摸落少少係粒GG啦,唔使點花功夫囡囡已經溼左好耐,跟住佢問我係咪好累,我話唔順手~佢仲瞓抵擺番個"睡羅漢"post俾我摷,之後小弟弟被淋油,一陣陣嘅叫床聲令小弟弟無法隱受,最後子彈射穿墻,小弟弟舉白旗投降,大戰亦同時結束!
對侶吟:細細粒粒小靈精,色色迷迷閃耀星;十年修讀金鋼經,下山自稱己神仙!
雙手不停神柱邊,起機不懶送嬌聲;小妹不乖扮汪晶,泉水漂流最震驚!

升級  56.67%

三星會員

個包膠都幾咸濕,頂呀!

升級  2.17%

三星會員

雖然未有相,不過都幾好睇

升級  40%

二星會員

張相響邊呀
睇相先!!!!!

升級  2.96%

二星會員

Photo??? No photo???