winning11

查看: 7553|回復: 3

金x陽超爽之旅 (BG絲破OL制服 好玩刺激今日登場)

升級  4.75%

三星會員

茶茶戰記:5-9-07
今日漂左去金x陽打滾,小弟以前都去過哩間場兩次,前排周游列國四處浦搞到居無定所,聽經理話間場搞內部重整,仲加左新穎的娛樂方式,好奇嘅我當然嚴加拷問清楚啦,小弟弟聽完口供之後都隱唔住伸個頭出來望下咩事,大佬就梗加唔使講啦,哩頭收線個頭已經換緊衫殺上去食頭香!入到間場,經理好客招呼飲杯茶燒支煙仔,跟住先知佢地間場啱啱搞好內部重整,仲加左d小弟渴望已久嘅新野落去(OL制服誘惑,仲可以整爛BG身上D絲襪),小弟弟聽到都差d嘔白泡,唔知係咪功夫未到家呢,出去浦左咁耐都未搵到哩架野玩,唔怪得聽完獸性大發啦!癈話唔多講,就眼望後宮入面已經三千皆麗進入眼簾,小皇帝一下就已經扯到半天吊,等住開D餐,係難以決擇之下簡左其中一位88號紀子入房,經理話小皇帝做間場第一個客人,特意送多Q同將普通房升為VIP房(十分感激亦都好慶幸做白老鼠)大戰開始!入到房先來個互抱調情,係激情之下玩到床上,撫摸佢全身,係難以隱受之下的制服+絲襪誘惑使小皇帝性慾倍增,小皇帝即刻進入獸性狀態,先係妃子的天門位將絲襪開洞,跟住再係妃子的大脾位將對絲襪打洞(極有強暴feel),見到妃子著住對爛絲襪不禁發出吼聲!之後妃子陪同沖涼,小皇帝當然淫揸又摸一番,吹水其間得知佢叫"雯雯",24歲妹妹仔.之後上番床,妃子先幫小皇帝漫遊全身,之後再來個冰火(溫水+冰水),小弟弟扯到頂天,妃子吹左好耐都未出(仲讚小皇帝見過甘多客之中最猛一個,唔知係咪真心話),之後見到咁辛苦就叫佢用波波推,推左好耐都仲未推出,之後叫佢用手打出來,25分鐘後先爆1Q,之後同妃子入番去沖洗,佢摸下小弟弟o左聲咀,問我點解爆左仲硬嘅,(啱啱先爆左一Q已經..跟住咪會俾幹死?算你有自知之明)只好無耐地答佢話習慣左連擊,上番床到小皇帝將佢服侍一番,上咀下摸以經淫水橫流,妃子為小弟弟上套,跟後問我佢係上面定我係上面,我話你係上面先啦(小皇帝不嬲好禮讓),之後佢先來個坐蓮,又壓又搖+假聲想整爆小弟弟(邊有甘易啊), 跟住搖左十分鐘話好累,到小皇帝出手來,先來個男上女下,轉狗仔式,轉內側,轉半天吊,再轉推車,扑左半粒鐘都仲未出,見到妃子hi到難以形容,之後佢話唔夠水要加d私人用品(KY),之後繼續扑..真係聽到都熱血沸騰,之後叫妃子落床叭響到玩推車仔,之後由床下又扑到床上,妃子話想再玩激d,好似D AV甘,入番個沖涼房,妃子掘高個patpat叫我深插,由後入瘋狂入侵,對住塊鏡望住佢被插個淫樣真係爽爆,之後又入番床到扑,真係扑到滴晒汗,妃子話佢又要表演玩蓮花式,仲未坐爆喎,最後小弟弟用男上女下狂插之下終於爆左,大戰亦同時結束!妃子hi到非筆墨可以形容,全程淨扑女用左粒幾鐘,今次真係又消火又減壓,最後入番去沖涼個陣,妃子話如果第時我個女朋友咁做愛真係爽死(上親鐘都差唔多聽到),無耐就落鐘!
收費$400(響茶茶哥個名折扣價,網友都可以響名打折)

對侶吟:天使面孔鄰家女,魔鬼身材無疑慮,遲不上馬永不催,上吹下咀不咋累;
**提槍上靶闖入隧,洼聲水聲不減退,床上功夫不氣餒,任揸淫摷不扁咀!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

First to support u.....la

升級  28.89%

二星會員

Chacha,

你的妃子很索,請問返咩班,幾點?好似澳門般有女揀嗎?
同埋VIP房及全套服務係人仔多少和時間幾耐?
Thanks!

升級  2.96%

二星會員

應該同佢講ML $300, 口爆$100 Overnight $800 unlimited?