winning11

查看: 3399|回復: 2

真情之給爸爸的信(老作)

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
DEAR  DADDY

爹,你已經離開家裹一段日子了,但你可以放心,孩兒已經長大,

會照顧家裹所有人的

不過最近家裹經濟開始拮据,所以我老友十十便為我找來了一份[男技師]

嘅工作,有不錯嘅收入,但是孩兒因為有先天性嘅缺陷,即是冇過人之長呀,

所以在這行業裹,不算吃得開,孩兒其實有一個夢想,就是希望爹可以和孩

兒一起做這一行,因為以爹嘅功力和過人之長,一定可以在這行大大力的幹

出一番事業

仲有一個問題,就是奶媽,你都知奶媽佢一到月亮皎潔之時,便會獸性大發,

只有爹你才能制服她,但爹你不在,孩兒只好挺身而出,去嘗試制服奶媽,但

孩兒因為性能力不及爹,所以真的冇晒辦法令她安靜下來,奶媽嘅呻吟聲,

十丈之外,已經可以清楚聼見,樓下看梗伯伯仲經常投訴

而且奶媽話佢雖然是打你工,但過夜是另計架,佢話唔該你快啲找數喎,如果

唔是佢會同亞媽講,不過講真吖,就算是我呀,都唔知自己有幾多個亞媽啦,

咁奶媽又可以同邊個亞媽講呢,亞爹,呵?

你究竟身在何方呀,爹

投身慾海的乖仔上

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-9-20 10:36 PM 發表
咁好傷身架喎

你再扭計, 罰你一日出兩個

升級  96.08%

三星會員

SUPPORT!!!
本地論壇原創文學,VERY GOOD