winning11

查看: 6820|回復: 8

X湖大酒店

升級  32.42%

三星會員

首先同發問區內板主(Dustilldawn)說聲Sorry..先..因問完你..最終無去到你講既地方....
喺9月12日既晚上,我應神風既召喚,去佢係大陸既師父約會,咁我就立即聯絡肥P去應埋約,咁我地8:15分已到皇崗關口等待肥P,喺呢個時候…肥P竟然遲到,神風立即大發雷霆,於是我邊安撫神風,邊等待肥P...肥P係8.30終於到達,神風立即向肥P不停臭罵肥P不守時,而我…就懶得理佢地,我就只好收晒佢地錢,斯斯然咁去換人仔...  
換錢過後,我就做好團長既本份,諗下神風0既師父(長紅)0既目的地,我叫神風立刻打電話俾長紅,長紅話係X湖,又問我地係邊度,咁我地就即刻搵車扶,車我地去X湖大酒店,咁我地搵到車伕,車伕話150人仔喎,我一聽到,有無咁撚貴,跟住我唔信,再打俾長紅問坐白牌車要150人仔喎,長紅就話要呀,於是我地死死地氣咁上車,就係咁,車伕就車我地上路啦…
[我地係車度非常之寂靜,於是神風就話,係咁靜既時候,等我播番幾首靚歌俾大家聽,等你地無咁悶啦…,就係咁我地就坐左大概35分鐘到啦,9:10到達目的地,我地一落車…,感覺上個度係一處慌模之地,神風仲話好似俾人賣左豬仔咁,見到咁既情況我一於好小理,搵個地方醫左個肚先,咁我地沿住路行見到有2間唔知係飯店定酒家既加伙,跟住就咁求期入左一間啦,入到去…神風即刻黑晒塊面,因神風呢個人食野都幾尖,咁我都依然要安撫下佢,好就一餐,唔好就一餐,係咁架啦…,肥P依然默作聲(懶有型咁)。
E完個肚後,我地就打俾肥紅問佢幾多號房,接通左之後就聽到好嘈,隱隱若若聽到3樓20號房,於是我地3人1小隊即刻殺上去,一入大堂,個D感覺俾我都叫做還可以既,知客問我地幾多號房,講左房號俾佢聽就跟住佢行,點知…個度無升降機撘,要行樓梯…心諗行到上去都嘔白泡啦,算…唯有無奈地行上去啦…
終於入到房啦,我見到場內D人已經玩到好高脹啦,一坐落去,而經有件著住旗袍,個樣好文靜既囡囡坐埋我到,啱我口味,而神風就已經有個好野性既女坐埋佢到...原來係長紅親自挑選的,跟住睇到神風個淫樣,就已經知道條死仔啱呢味啦,因佢比較鍾意野馬,而肥P就一貫作風,求期了事…
後來一於好小理,同自己條女玩下大話色先啦,首當其衝緊係要隊最弱既神風啦,好正路地神風好快咁俾我隊到夾住尾巴走啦,後來佢就搵佢條女(APPLE)同我鬥過,點知…我身為XX骰魔既我都竟然大敗,飲到仆街,而我個條女就唔使講,仲弱個神風,唉…
飲到咁上下,神風已被眾人叫佢上房大戰一番,當時神風都好貓,睇到佢俾APPLE扶左上去,我心諗,神風呢鑊就飽啦,條女身材好又好戰鬥格,呢鑊神風仲唔遇到個好對手…,至於肥P就因條女唔知咩事就無上到房,咁我都好一貫作風,一於少理,啦啦聲上房餵我個小車仁啦,咁一上到房,格局都係好一般既房,但環境都幾舒服,但醉翁之意不在酒,當然係在囡囡身上啦,KA…
首先我好迅雷不及掩耳地除光所有衫,跟住望下條女,點知…佢仲好斯斯然仲响度除緊件衫,跟住我就懶紳士風度咁同佢講,使唔使我幫下妳呢,佢好怕醜地話唔使啦…,我睇到佢塊面都幾紅吓,嘻…正呀(因小弟比較鍾意玩呢D怕醜之女,跟手我地入左去沖涼,佢都幾好服務,幫我既小車仁卒得好乾淨,仲俾佢卒到小車仁起立致敬,再係我後面搵對奶係咁幫我磨,感覺到佢對奶有D硬硬地,而我下低都好硬,沖涼過後,佢就好正路咁幫我唻LIN頭,再慢慢由肚唻到落大脾,跟住就同錫落小車仁到,最估唔到既一樣野就係,睇唔出佢怕怕醜醜,原來D工夫都好了得,跟手我忍唔住地推番佢落床,即唻佢對幾彈手既波,跟住佢就發出伸淫聲,都幾銷魂,跟手佢就好快手地攞套套住小車仁,跟住我諗都唔諗就一野插左落去,點知入到一半就好難頂入去,因佢都夾得我幾緊,見咁既形勢我咪退一退再推入去,就係咁,我推左幾下就慢慢咁開始俾佢吞噬左我既小車仁,望住條女仲好享受咁,跟住抽插左10分鐘,都有D疲累,咪叫條女坐上來囉,咁佢都好聽話咁做足功課咁坐左10分鐘,後來再轉個狗仔式,推左佢5分鐘我就俾左好幾億佢啦,跟住佢攬住我同我9噏一輪廢話,原來佢係要供佢細佬讀書而要出來做既,咁我見佢咁慘咪安慰下佢囉,跟住我都唔想聽佢講野,咪話神風係下面等緊,唔好要佢地等...咪沖涼俾錢鬆人囉,不過都幾貴,坐枱2百人仔,攪埋加3百,唉...算啦,總括而言,呢間野雖不是什麼大場,但我好懇定呢間野一定唔會有公安查囉,所以會玩得好安心...因四周應該得佢一間酒店.但D女都後生架.有好多都ok架...不過行2-5-8

升級  5.19%

二星會員

好精彩~系邊度架坐150蚊的士去東莞呀
周圍得距一間酒店甘唔查距查邊個呀

升級  96.08%

三星會員

各位師兄(車仁兄,神風兄...)我又想知可否PM我, THANK YOU!!!
另問有無東莞式SN,PLUS主任OR經理PHONE NO

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
詳盡報告

弓喜,弓喜,食到啱自己口味嘅,真是特別開心架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  78.58%

三星會員

原帖由 車仁 於 2007-9-21 12:57 AM 發表
咁我就唔知LA...果晚係真空透視祺袍

嘩! 好挑豆阿!

升級  96.08%

三星會員

support!!!!
先謝過"車仁"兄提供地埗!!!!
不過各位師兄,是否WALK IN卡拉OK???
有無需要先Book房和有沒有其他攪作??
TKS!!

升級  2.96%

二星會員

是否安全可靠嗎?是否安全可靠嗎?

升級  50.74%

二星會員

我都想去試下

升級  56.67%

三星會員

請不要將幾個月前的thread推上來,謝謝