winning11

查看: 4735|回復: 6

主人與僕人

升級  83.7%

二星會員

琴日,挨晚冇事做。突然又想去吃大餐。想去活X但又想去仙仔。諗咗一陣都係去活X。因爲佢依架又搞制服誘惑,我覺幾好玩就話去。去到就沖凉。換衫。出到休息庭同部長講上去檢女先。我睇咗好耐。就檢咗^(號。但我睇果時,佢仲系着住件黑色嘅制服,我同部長講可唔可以叫佢着返件 “女傭”衫先入房。部長話好。以客為先。過咗一陣。^(號入來。嘩!真係幾新鮮,除咗系時X倒X玩過。大家先問個好就開始。佢話嚟到呢到你就系主人。我系 “僕人”爲你服務。我話你為我服務啲咩先?等下你就知。包你開心。開始就按下先。我話睇到你套制服咁少布。搞到立即想將你就地正法。佢好淫咁同我講話唔好咁心急,等陣有排你玩。之後就出去攞野入返嚟之後,佢開始set陣....我見有兩杯水,....一暖一凍,唔使講都知作咩啦。佢叫我拎轉身做咗後面先。佢先後用口含住暖水同冰水洗我全身,來回幾次。感覺幾正,差啲就連我後面都洗埋。又用PAT PAT同bo推啦。足足做咗30分鐘。之後叫我轉身,。之後到戲肉啦。前面一開始又錫我全身到下面時佢就咗冰火。前前後後交替咗幾次。差啲俾佢搞掂。好在最後都可以上馬成功。最後一擊,叫佢瞓低,之後支野直入,抄足佢十分鍾後嘔泡。完事後攬埋傾偈。佢話你開唔開心,都話咗包你開心。講實話又幾開心嘅。之後我話你的過程同!*號一樣嘅,佢話同一間場,同一個老師教,咁系一様啦。分別就睇下邊個功夫好搞得你舒服。咁佢又問:我同!*邊個好啲。我話差唔多。佢又話答咗等于冇答。其實總體都係!*號好啲。至少砌得。感覺同唔錯。雖然^(號冇!*號咁砌得,但功夫都唔差埋單:$^) 。依架好似有60蚊優惠劵送。今次感覺良好。因爲試到新野。(後記:出帖見到又個C兄話活X唔好。可能個別列仔。我去咁多次,無論系機餐亦話大餐都冇試過不愉快事情發生)。

升級  96.08%

三星會員

謝謝分享!!!!!
不過!**和*都幾索,下次試試,.......

升級  78.58%

三星會員

Push! 師兄報告, 雖然冇相, 但好阿!

升級  2.17%

三星會員

佢駛唔駛你著雨褸才做冰火呢?

升級  4.07%

二星會員

相片有点暗
.....可以调光点
nil

升級  93.33%

一星會員

on what a sexy maid!.....

升級  2.96%

二星會員

HOW MUCH FOR BIG DNNER