winning11

查看: 9849|回復: 14

[飛花亂愁腸] 河源漂流之了解真相后的一種傷痛

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
各方好友大佬們,大家好,先講對唔往

上一集,小弟講到河源嘅新 x 信sn,昨晚小弟再去一次,諗往睇吓個埸有咩靚女,點知出事喇

一入房,部長先生便為我帶來了一個姑娘,這姑娘基本上,我唔知佢是咪人,定是生得似人嘅怪物,

咁算啦,叫部長先生再搵幾個睇睇,他說無問題,一會兒后,他真的帶來了一堆唔知是咩嘅嘢來,

個種"簡"覺,真是令到小紅腸覺得呢間所謂嘅sn,其實是一間[人體奇特作品展],佢徐咗門口冇人

賣門飛,同理只供仁仕參觀之外,真是唔知是唔是sn,呢個畫面真是何其震撼,何其壯觀......

我只好叫部長先生幫我找來上次的**號,部長說她正上鐘,唔緊要,最緊要佢响度,就算是一萬年

我都會等,不過不到 5 分鐘她就到喇,個過程唔講喇,服務都仲是咁好

其實部長先生都是很熱心為我搵靚女的,抵贊,不過埸中嘅人間靚女們,就算是以豬扒為主要糧食

嘅任何男性生物都食唔落 ,冇計

各位對小弟嘅上一集如有貨不對板之感,絕對可以瘋狂勁小,唔使俾面,些些

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  3.17%

三星會員

夠晒橙啦, 仲點忍心扣分?

升級  51.83%

三星會員

善哉善哉...
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  96.08%

三星會員

萬聖節到啦!
帶個頭套[粒]住佢,會唔會好啲
撇除樣貌外,只要身材夠FIT,人夠YOUNG,夠FRESH,
都有可取,不過仲要有好服務兼態度,.......

升級  78.58%

三星會員

花花, 你似乎好冧了, 弓起有好野, 細小長長......長流, 甘遠都只得你去到, 我昨晚無聊聊上左羅湖村, 貪近食了個湘女OK 啦, 今天裝病請假, 下午去見工. 但要星期六才出報告. 好累, 充充電先.

升級  93.5%

三星會員

感覺係咪去咗新界啲屠房?!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  5.19%

二星會員

河源系邊呀c兄

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你都了解我喎,真的有小小,不過太遠喇

而家份工唔好做呀

見得成工,去邊到慶祝先

升級  78.58%

三星會員

找一分自由度大的工作, 薪水是不理多少, 不是因為了炒股. 見面長談.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我上河源,明日可能又要上
晚上可能要零晨二,三點才回來

升級  2.22%

二星會員

河源有邊到地方好玩呀? 我上去工作唔知邊到有野玩?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 jimmy203 於 2007-12-5 23:01 發表
多謝ching的資料

不用客氣,我都幫唔到你?咩

升級  93.5%

三星會員

小弟記得河源皇村有?泉浸!都只係¥10一位!!!不過去到河源市仲要坐成粒鐘車...
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  2.22%

二星會員

剛剛聽完ching的指教,到了翔蘴酒店一試.房費有d貴,要278.但囡囡質素真係唔錯.謝謝.下次試下萬豪先得.

升級  2.22%

二星會員

--弟工作完成後,便到ching介紹既酒店一試.
第一次去到這地方,便到四周看了一下,之後
看見有浴足的地方,見有時間便入去一試,幫
我洗腳的技師除了衣服整齊都唔知講咩好,
都係洗個腳姐,便隨便洗一個鐘就走人,之後
去到sn的地方,一位唔係好識招呼的部長來
招呼我,應該俾反些誠懇既服務態度啦.話哂
都係客嗎.後來帶了三個囡囡選擇.我一看即
時心情大開,嘩......三個都幾好,而且制服華
麗,如果可以真係三個都要.但係當然緊係要
睇多一轉啦.之後再來兩個,都掂.心諗真的無
來錯.之後便選了其中一個.囡囡開始時已經
保持笑容,中間的服務都落力去做,但是發覺
房間原來沒有水床.但算啦,囡囡質素搭夠.在
囡囡的細心服待下,一場劇戰終完結,最後囡
囡還想再來一戰,最後我決定休戰,留力下次
再來決一死戰.但這地方的房費真的較費,要
278.但囡囡質素補返.由於--弟第一次出報
告.可能有不足的地方,請各ching多多包涵.