winning11

查看: 4536|回復: 5

阿v再入樹林...實錄

升級  2.17%

三星會員

禮拜六,有節目,就係幫朋友北上買d野,點知冇得賣 算,反正只係藉口,目的不在此

行到去3賭樓下,想上去按個正既,因為早兩日膊頭真係好痠 但係又死唔忿氣,一場攞正牌上到黎,有咩理由唔按邪野先? 何況老正加埋d貼士呀kick leg cark lark,同邪野唔差幾多唧 好,繼續行

去到嘉賓路,人生交叉點 轉左去森林,轉右去樹林,出發前見到森林有新到小妹妹 又怕太細個未定性工夫態度未得,況且睇星期五(廣告費唔該 )樹林手囡岩我口味d,而且走人近地鐵,一於向右走

入到去照例換衫沖涼直入房,問主任(?)攞星期五睇,開緊工既選擇唔多,睇相當然之前幫襯過果個最好啦 不過我對佢既服務態度有少少保留 再揀.....冇咩心水,要左個睇落順眼d既,等......

細場冇諗過佢會有有線囉,不過轉轉下發現仲有亞記,可以睇馬 囡到,真人好樣過睇相喎 少少(真係好少)麒麟臂啦,不過問題唔嚴重,起碼dub起上黎夠力d,冇壞 「要泰式定港式?」梗係港式啦 不過都係正面先,由腳按起,可能佢真係打開泰拳喎 仲要見我睇電視,專登叫我訓另一邊,仲畀多個枕頭我浪起個頭,抵讚

循例查吓家宅,佳麗現年23,祖籍湖南,黎左sz兩年,識講半鹹淡廣東話,仲好叻咁講我聽早幾日學識左個詞語叫「蛇王」,係一個真係返工時間蛇王上去既香港人教佢既 (真係好想知咩工咁他條 )

傾吓傾吓,講起原來佢地一個月要有十個call鐘,少一個扣100 見佢服務同態度都幾好,加上某d原因,應承下次call佢

按完出番去足浴,個洗爪妹妹幾好樣喎,笑得幾甜(不過應該唔係同我笑 )有dd似後生版曹眾囉我認為 如果佢投身慾海,我會幫襯架 另外有個姐姐埋黎問採唔採耳,又好唧 手勢唔錯,期間r我做飛so,不過一來覺得冇需要,二來肚餓等開飯,三來唔知幾錢,陣間整幾滴雄性人類精華素,加兩劈地中海海底泥,收我幾舊咪pk?婉拒

結果埋單港式208(冇剪coupon今次,因為唔知會唔會cheap到響囡囡分紅度扣番),足浴唔駛錢,加埋採耳(簽廿皮小費),都係位位256唧 另加locker十雞,抵玩,鬆人

-完-

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 vvvman 於 2007-9-17 20:08 發表
佢........係笨七一條

恕我直言,笨七得來佢是一條小淫虫嗎
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  51.83%

三星會員

原帖由 vvvman 於 2007-9-17 08:08 PM 發表
佢........係笨七一條

會唔會唔識硬先
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  2.17%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-9-17 08:12 PM 發表
恕我直言,笨七得來佢是一條小淫虫嗎

唔淫.......都唔上黎啦

升級  2.17%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2007-9-19 01:45 AM 發表

莫非係!^ (實錄)

都係你醒

升級  1.85%

二星會員

So cheap  So cheap  So cheap  So cheap