winning11

查看: 6511|回復: 8

[飛花亂愁腸] 小紅腸大世界之河源漂流 (已完結)

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
昨日,我下午4時30左右車貨到河源,但好不幸,在高速公路出口前二百米,有一起交通意外,
呢埸意外,足足一小時我才落到河源市中心,就是因為呢一小時我就要滯留河源.....

好喇,等到7時半,海關開工喇,我做好手續后,便去廠落貨,由於又有貨落傷港,而海關9時就
下班,我只好等到明天,上完貨后已11時了,工廠裹的人就請我到宿舍裹留宿,我和幾個工廠
工人很番的,他們都很開心我留在這裡,而我末試過在宿舍訓,我都想試吓,但是個條小蚯蚓
佢話俾我知,佢更加想在女性體內留宿喎,梗是冇問題啦,我立刻動身,出發!!!

出咗工廠,我就坐摩托車去興源西路(彩虹街),工廠在桂山風景區,離市中心有5,6公里,一到
步,我先去食飯,是一間台式餐廳,食物不錯,但只在河源和惠州先有,等到12時便去我最終目
的地新x信酒店,3星級,不過好一般的大堂,十樓是sn部,我上個月打過電話來問有咩嘢玩,他
們説一條龍280,誰不知,我一出電梯,靚靚部長望了我一眼,就問我是咪打過電話來,你唔是咁
勁呀,咁都估到,入到休息室,嘩,有個部長仲靚呀,埸中只有我一個人客,我開始有啲不知如何
是好,靚靚部長引領我到一間房后,便安排技師來,兩分鐘后,囡囡來了,身材不錯,但樣子一般,
不過是很須眼的,我不多想,就她吧,這一次我押對了.......(待)

技師進房后,便示意我一起仲涼,我身為肥佬嘅乖仔,話晒都是版主之子喎,"笨"唔是浪得虛名嘅,我梗聼話啦,
仲唔即刻徐"SAM"呀,如果唔是DADDY會小我架,你地知啦,佢而家重出江湖喎,萬一佢話等佢來咁點算呀
沖涼時,囡囡很用心清洗我身上嘅每一吋肌膚,仲十分細心地清洗我個條又短,又麻煩嘅可愛形賓州仔,點為之
可愛形,咪即是短囉,咁都唔明
沖完涼,上床喇,本蚯蚓太字形訓响度(因為短,所以有一點),天文台立即公告,台風[技師]即將直接吹襲小蚯蚓,
而且風力很強,請各位乘客綁好安全帶,但小蚯蚓沒有做好放風措施,所以小蚯蚓只好用佢嘅[橫練蚯蚓金身]去
抵擋這次台風嘅正面吹襲
泛紅的燈光正正倒映在囡囡的臉頰上,正在理頭苦吹的她,份外顯得一絲絲的亮麗,多麼漂亮而神聖的畫面啊,
櫻花啊,我可以自私一點把時間停頓在這裡嗎???
答案是[不可能],因為骨埸是計鐘嘅,要發夢都是得兩個骨鐘.... ,你都是醒把啦
風吹停了,雨也頓了,囡囡正為我穿上合適嘅雨衣,但是點解風雨過后才穿雨衣呢?原來她要出招喇......(再待)

其實呢part來來去去都是咁架啦,只是一般上上下下,左左右右,冇咩特別,不過最好玩嘅嘢,通常都是最后嘅
話說小蚯蚓佢爆發完之后,囡囡便使出佢嘅鎮埸絕技[RADIO](收音雞),不停咁套弄小蚯蚓,一下,兩下,三下..
.....六,七下左右就停喇,佢話佢原來想練習一下喎,不過小蚯蚓佢咁短,而且已經開始變軟喇,佢都仲可以不
停咁玩弄,真是厲害
老實講,本蚯蚓第一次享受這種服務,真是好過引,完事,沖理涼,我就叫囡囡可以退潮喇,佢就留咗手雞給我,
叫我下次再來找她,梗是冇問題啦,妳咁好服務
囡囡走后,孤單的我訓在寂寞的床上,交織出一陣又一陣的悲哀,此時小蚯蚓開始和我對話.......
[大哥,多謝你,帶俾我一個咁愉快嘅晚上]佢笑淫淫道
[你條咁嘅死蚯蚓,已經夠短架啦,仲咁 x 多嘢講,怏啲訓啦,聼日仲要返工架,信唔信我剪咗你,換過條長啲嘅
賓州吖嗱]我爆火地說
[對唔往呀,大佬,我唔會再對往你淫笑架啦]佢無奈地說
[唔緊要,我知你是咁淫架啦,知弟莫若兄吖嘛]我安慰佢話
就是咁,個兩條蚯蚓就開始訓覺喇
咁剛才嘅對話,究竟是真定是假呢?又會唔會是小紅腸佢開心過頭,所以思想同行為唔一致(即是痴咗線)呢?
呢個迷,就連我自己都唔知道..............(完)

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  96.08%

三星會員

跟住點呀......?
會唔會教我哋點去??

升級  78.58%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-9-13 11:39 PM 發表
我有影相架,不過我是電腦班嘅低能兒童組組長之嘛

x2, 我和你差不多.  

升級  51.83%

三星會員

呢個唔係你搵嘅技師卦
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

點解第一張相同其他d差咁遠ga
早抖
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  93.5%

三星會員

去河源喺深圳出發到去到都要成最少3個幾鐘喎!太遠啦!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  46.67%

三星會員

師兄既報告果然周詳

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 DustTillDawn 於 2007-9-14 00:55 發表
點解第一張相同其他d差咁遠ga
早抖

第一張是6288影嘅,其他是用6131影嘅,相差70萬象
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-9-15 00:56 發表
第一張是6288影嘅,其他是用6131影嘅,相差70萬象

你都好穏陣喎,出去搵食就攞部....
警告︰完全に18禁無修正なので注意。