winning11

查看: 22122|回復: 4

[其 他] [lonew523報告] 膽粗粗試新場報告【東方水療會】

升級  71.48%

二星會員

本來都仲係想去仙記坐下,但係又於小弟唔係咁方便仙記亮相,而且見佢地開左新場搞到有d心郁郁,去到信德問下d哥仔啦,又話東方水療會新,又話乜又話物.......不過最後揀東方水療會的原因---係有果d所謂特價(如果無記錯的話,原價差唔多$1500尾咁上下,優惠價$1400尾....送一個師父工,送杯酒....)咁就比人夾左上船~~!!

去到等佢架專車,我下次唔會再坐,雖然成部車黑色,但係有個東方集團 Logo ,比熟人見到實知你去邊啦......你個碼頭仲咁開揚,所以我下次都係行去或者打的仲好過坐專車。

去到華都酒店,可能因為係由地痞變左上酒店啦,成個格調都貴左D。
水池分左3個,比仙記細,但係又冇利記「豪」嘅感覺。又冇左仙記水池必殺技「淫慾水池」(不過而家仙記呢招都係有等於無....)。
離開水池區入休息室,咁細嘅,夾埋都係大約廿個位,肥仔經理講,上面呢個休息室係「NC區」,即是有酒飲,有囡陪....咁D囡就會大約半小時換一班,陪下D客.....但係我就覺得因為D客人始終都未必會揀自己游埋黎D囡,所以D囡都係就住就住.....有距離感,我唔係咁BUY.....

咁落埋下一層休息室,嘩..............都係咁細,同上面個一樣,只不過特別在D飛機椅有得調較,又有獨立電視仔,又有大投影,音響都唔錯.....我都睇完套戲先上去揀囡........

呢Part重要啦,囡的多少,囡的質素,服務內容先係客人最關注嘅。
囡囡有幾多? 經理都好老實同我講......廿個,仲要有三分一係仙記嘅,最低死經理仲話「係咁多架啦,數量一定同仙記無得比架啦。」...但係唔好忘記喎,你係唔會見晒廿個企起你面前比你揀,因為有好多上緊鐘,我選左三次,都係得五,六個比我揀,仲有d係重複.....心都灰晒。
早知買個淨水好過.....呢個時候亞肥仔經理出手,話幫我mark定個一班馬比我,唔信佢都唔得啦.......果然又真係堅野喎,條囡完全係我杯茶,坐左一陣就拿拿聲入房.......過程.....都係果d野啦,唔通會同你玩雜耍咩~~!!

我最想講,而且我最欣賞嘅就係「房」啦,間房成間係酒店房,好大下,電視都有兩部,浴室都係好大,仲大過仙記d普通房,裝修又一流,令你唔覺得身處「炮房」d戰場feel....值得一讚,我仲問囡囡,呢間係唔係最大嘅,佢話唔係喎,頂,有無咁正呀.......可能因為係酒店改裝啦,d房係會大d架啦,我諗下次可以同條囡玩下耍盲雞..haha

最唔得除左囡少之外,就係過夜問題,而且亦都解答左點解下面果層會係咁私人空間,完全係因為呢度不設睡眠區,要訓就自己調教張飛機椅訓,而且得果廿個位,夜d我諗爆晒,想企起到訓都無位呀......最慘個區域係坐落起囡囡的必經通道,而且地下又沒有地毯,結果成晚d高跟鞋聲此起彼落.....真係第一次咁憎d囡囡著高跟鞋,嚴格上真係好難訓到,如果唔係咁夜,我早就過十八訓佢個睡眠區啦~~!!

總結評語︰新不如舊,囡又唔夠,服務又唔係最一流,只係裝修撘夠。

奉勸各位兄弟,早去就搵自己笨,遲d去應該會好好多,個場潛質係有,不過有待「浸淫」囉~~!!

升級  68.89%

二星會員

都係果句, 大海已不再如昔.
好彩仲有神周大地...

升級  68.89%

二星會員

我同個澳洲fd去玩,玩到佢唔肯走
SAM-3

升級  6.67%

二星會員

嘩﹐好正呀