winning11

查看: 4004|回復: 5

上去玩不要太過份

升級  78.58%

三星會員

早兩晚去咗黃貝嶺喜百年度玩  諗住落樓下接條女  一出門口  見到有個講廣東話嘅同個now仔喺度嘈  我唔敢望直行直過  喺樓下等左我條女五分鐘左右就上番去  跟住我就想行番入房  點知俾d保安欄住  但就見到個保安後面大約有三四個now仔企喺度不停手指指  指住地下不停講抄你媽b  跟住我望向地下  就見到剛才我落樓接女見到嗰個講廣東話嘅香港人瞓咗喺度  仲有玻璃醉  條友就血流披面  佢身邊個人就不停咁講(對不起  對不起)  跟住我就問我條女個now仔噏乜春呢究竟  我條女就用廣東話講番內容抄你媽b香港人  你們還以為自己很了不起嗎  現在是我們大陸管轄你們  後面有香港人都給我聽住  深圳已經不是只有你們花得起錢  錢我花一世也花不完)  跟住就再-個港仔敢動我的女人)  一邊說一邊踢條友  d保安不但無阻止  仲做咗個好似幫個now仔掃背嘅動作  仲好似講左d叫個now仔唔好咁努氣嘅說話  當時我後面都有d好似古惑仔嘅香港人口噏噏  但都係當秘笈  d保安完全無理到俾人打嘅港人  仲用d好唔友善嘅眼光大聲講馬上走啦)  我都有d驚驚地  因為見到now仔間房仲有d now仔行出黎唔知想點  有搶都唔能出奇呀大佬  其實上得去玩都知  d now仔都唔知幾能憎我地d香港人  以前掟d錢出黎溝能晒d大陸妹  而家今時唔同往日啦  俾班now仔有左錢  仲唔有仇報仇呀  講真  香港上去玩嗰d真係無得fight  d大陸人真係好能有  問題在佢地真係捨得洗  洗極都有  玩黑嗰d真係唔能夠玩  條友仲夠胆死抽人條女水  真係打你都無野講  不過條大陸仔就太過囂張嘅  完全當我地香港人流嘅  講真  呢d場佢實唔會遇到香港大鱷啦  鬼唔望佢俾人打番鑊勁嘅  不過都係奉勸各位c hing  真係唔好hi大左喺d now仔場手多多  如果唔係俾人打鑊金就無仇報  打到殘廢都無人可憐

升級  93.5%

三星會員

猛虎都不及地頭蟲!喺香港幾惡都好,上到去低調啲好...成日話喺上面識邊個邊個,到有事發生係咪一call即到先
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  5%

三星會員

對!打交咪即是打錢,你有好多錢就唔洗去黃貝嶺D地方玩啦!

升級  93.5%

三星會員

有啲係仆街到平時飲飲食食,有著數就隨傳隨到!有起事上嚟就話乜又七...
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  95.42%

三星會員

服務唔好唔洗嘈,下次唔幫襯,就算去邊都係咁.........

升級  11.48%

二星會員

出嚟玩,真係唔好咁串