winning11

查看: 3470|回復: 3

再闖天域的一點結論...

升級  2.17%

三星會員

今日懶叻帶個老死偷跳 結果得出兩個結論:

一、今次諗住響大埇買定套票,慳番幾兜野啦,不過我睇街道圖睇錯便,搵一大輪先搵到(我錯 )上到去條哥仔烏sir sir,打幾次電話問人,之後又整一大輪先print到張「套票」(實情只係打左個公司印既a4紙)仲以為好似去信德買馬交套票咁,搣張飛科水就行得添,o徙鬼晒d時間,搞到我連早餐都冇時間食 之後科水仲要話個價係人仔價,畀港幣要除番95折,即係要成5百7,計落平唔得幾多

之後上到去,我地交張套票畀主任,佢又係唔知頭唔知路,出去問一大輪先返入黎話ok,再o徙多一輪無謂時間

結論: 時間就是金錢,而且真金白銀又唔平得幾多,仲要專登響大埔買,下次再去都係walk-in好過

二、由於係偷跳要速去速回,入閘時間係下晝兩點,不過就算係星期六,睇左4 round,嗯.................. 真係旺角隔籬果隻囉 結果我讓左個有少少似amanda既畀我老友,我原本想要番個高高瘦瘦既,點知聽錯號碼搵唔番 卒之求其執件算

我上次夜探係12點之後到,頭round3件已經有兩件食得落家嘛 到後尾走人既時候,響出便見到個唔錯既,可能返5點中班啦(據主任報料:早班返晏晝12點,中班返5點,夜班7點)所以......

結論: 盡可能唔好咁早去 至少等到5點中班開工先啦

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你太心急啦,下次有時間再慢慢玩過啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  56.67%

三星會員

12點過後入房可過夜至翌日下午二時

升級  56.67%

三星會員