winning11

查看: 9973|回復: 5

去北X金X巧遇新上鐘囡囡

升級  83.7%

二星會員

琴晚。本身想上北X金X搵小月叙舊,呢間場我嚟過幾次,但就冇出過report。簡單寫下硬件,成間場一個可以講曬“大” 前台大... looker大,,沖涼格分四大格就21小格。,大堂休息區又系大。沖完涼後同部長講^號系吾系到,部長話問鐘房先,用對講機問。話啱啱上緊鐘,既時失望。呢個時候,一個自稱經理(嚟幾次都冇見過佢)嘅人走過嚟話不如我介紹個新女,好靚女。我對“靚女”呢兩個字就十分敏感。仲話啱啱陪訓完,以前冇咗做過呢行。一等一極品。我話系埋嘅先。上房我帶俾你睇。房間要上一層樓,房間幾十餘間左右,感覺乾淨,整潔,設有電視.經理帶咗個!*號過嚟。果然眼前一亮。真系好靚女。嗱嗱聲入房。囡囡從入房前入房後都好好笑容。開始先嚟按摩。系咁按。笑住話按得吾好,吾好介意。因爲我冇做過呢一行。我心諗我都吾期待呢會按得好嘎啦。求其就算啦。按下按下足足按咗半個鐘。我話按夠未呀!佢笑笑口咁話可以。咁佢就出去攞架餐。過咗一陣就入返房。擺睇得野就叫轉身從背開始。去拎主背水好耐都吾郁。我扒系到都等咗好耐。我話呢點解仲郁手。去笑主話啱啱學,驚做吾好。怕我會投訴佢。我話吾會。叫佢郁手。咁佢就用口含住水同洗身,來回幾次。新手就系新手,感覺同睇老手系吾同。洗完之後問我點呀!我做成點?我話可以啦。呢自己要對自己有信心先得嘎。之後就bo推。話吾識。我話呢得嘎。咁之後就系咁意推咗幾下。到前面啦。佢望住我笑笑口咁話做咩。我話呢將呢所學嘅用出嚟。佢話老師冇教到冰火。我話我教你。佢話好難。算,我睇你系新手。冇做過呢行。免冰火。上馬。嘩!好窄。好難入呀!好似星爺話齋“你好緊”.如又話痛。咁細啦。“緊”就自然會痛啦。就系這強大的壓迫感下,換做兩個姿勢,十分仲就搞掂出咗啦。系我系咁多間桑拿最快出嘅一次。冇辦法,佢真“好緊”。之後同佢傾偈。佢話佢以前冇做過呢行,吾怪服務項目冇咁熟。同男朋友分手先做。同男朋友都甚少做嘅。佢話佢的歲數同佢嘅號碼一樣。最後同佢影張相就走人,講真佢真系吾上鏡,但真人真系靚。吾信巴打可以去搵佢試試或者鐘意緊嘅都可以搵下佢。如果佢再培訓多幾日,加上佢個靚樣亦定紅。留咗一句。走時系走廊見到小月。佢反而冇嬲,仲行過嚟攬住俾咗嘅kiss我。我就同佢講“拜拜”。買單:$ ^)蚊(冇帶coupon)。仲有張80蚊coupon下次用。咁就下次嚟搵小月囉。

升級  36.67%

二星會員

what is her name or no. please let me know bro. thanks

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

咪講咗!*囉
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  36.67%

二星會員

C H, IS IT NO.18?

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 fongfong 於 2007-8-23 22:16 發表
C H, IS IT NO.18?

就如果係美式keyboard就應該係啦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  98.15%

二星會員

好似睇過下ge,仲要係係winning 睇