winning11

查看: 3334|回復: 5

小心沙咀...出現老屈...

升級  78.58%

三星會員

話說小弟連同團長一行五人係上個星期六晚上十一點去到沙咀玩...到左沙咀走左一圈...發覺沙咀比以前平靜左好多...跟住團長聯絡以前嘅熟媽咪...點知原本嘅媽咪已經冇做...唉...今晚都唔知點算...就係呢個時間...有個自稱係以前媽咪個鄉里嘅人出現話佢宜家接左黎做...叫我地放心選女...價錢照舊350過夜全包(因為我地團長以前成日幫襯嘅關係)...咁我地梗係見步行步啦...上到去選女啦...d 女只係上左一輪就話冇得再選...以前起碼可以選三輪啦...之後我地去左唱k...鄉里話先佢比100...走嘅時候比條女250...三點到酒店爆房(為安全起見)...汁左一劑之後四點...煩麻煩野開始黎啦...d女開始話一陣走個時比幾多錢佢...我地話250...d女話唔得...一定要400...跟住仲係咁嘈...又打電話又call人黎...由四點攪到六點...仲要冇得訓...跟住個鄉理同班男人沖上黎...勁無奈囉...老屈話一定要400...最後梗係唯有俾錢啦...咁就比人呃左再加老屈...前後加晒500蚊一條女(未計酒錢同酒店錢)...仲要得五個鐘...我不如去向西...又多女選...最緊要係安全d...如果玩下手冇錢係身好大劑...沖成班人沖入黎...各位打把真係要小心d...

升級  49.83%

三星會員

沙咀我而家都有去玩,但唔敢過夜了.最多8點鍾走人.

升級  78.58%

三星會員

各位咀咀中都有好有壞,小弟出此貼只是提示大家小心,所以要找相熟的.

升級  34.33%

三星會員

冇錯$500係公價,呢樣野我絕對贊同!
不過之前個價$100+$250係G頭開既,
如果做唔到就唔好咁講啦!
老點人地落搭,之後又唔認帳...
咁唔係屈係咩呢?
至於班友捨唔捨得洗錢,
係唔係衰撈家...又係另一個問題囉!

升級  77.04%

二星會員

坐地起价唔係屈係咩呀??
不過勞師動眾屈多舊幾就攪笑D嗟 !
版主都係想提醒大家嗟, 出於好意..係嘛
而且好可能哩次係試路, 見到冇問題下次真係屈其他人2,3 千都似...小心
PS# 三沙真係唔好再去, 經過都唔好就係啦

升級  50%

三星會員

呢條友都算傻人有傻福, 下次冇咁好彩