winning11

查看: 4941|回復: 2

鄰家女孩feel-京X休閑健康中心報告

升級  83.7%

二星會員

今晚,約咗fd去京X休閑健康中心dup骨,去到已經七點幾。跟住沖凉、換衫。就同fd就系大堂休息廳坐下,正在煩惱搵邊個好。就系電腦裏面檢女。俾我發現60號好似幾號咁。又“鄰家女孩”feel。睇落又幾靚咁。就佢啦。fd就搵56號。同部長說好後。部長話60號返夜班,不過可以幫你叫佢返嚟。其實系我唔想。不過到差不多8點佢都夠時間返工就話好。部長話佢十分锺後到。ok等,等靚女系我嘅強項。fd等唔切話入房,咁你入先。知你心急。大約十分锺後部長話60好到咗就安排我入房。入房後60跟手就到。系門口話好高興爲你服務。我都好高興我俾你服務。睇真啲真係靚女嚟嘎。有“鄰家女孩”feel夾帶咗少少楚楚可憐感覺。點都好,靚就系最大本錢。入房就話唔好意思讓我久等,我話我唔好意思把你叫回來。佢話冇關係,反正都準備上班。好!先嚟part按背,唔錯。手骨算正宗啦。同正骨有得比。按按下問我話力度夠唔夠。我話可以啦,要大力嘅話同距講聲。之後佢拎油入嚟推背,幾舒服。之後就前面。佢一路按一路講,好似有講唔晒嘅話題咁,好好傾。咁仲好我锺意同靚女傾偈。傾傾下系時候推油油喇。仲沒落油之前,佢就不斷啜我粒lin又用手插入我條褲入面玩袋袋....之後佢條利仲要伸延到我頸...
  伸延到我頸(真係有啲俾人搞咁),又錫咗我面一啖,話我似佢前男友(心諗系真唔係。唔好對個個客人都講呢一句)。跟住我一手插入佢件制服入面楂佢。解開個bra.嘩!都唔細細。少女波波實實地嘅咁覺。跟手下面。冇格手,濕晒。
  摸咗幾野之後。正式推油油喇。佢瞓咗系我右邊,用隻右腿鉗實小弟對玉腿,好似驚我會走咗佢咁。好!嚟料。手勢可以。到要爆嘅時候,我震咗一下。佢對手就加快!!!一氣呵成。毫無保留。成萬上億子孫系佢手上。!!!爽!!!余下嘅時間我地都係傾偈,大家有講有笑。嘿!!!夠锺lu,大家都EE不舍咁講再見走時見另一fd又嚟咗。同佢吹咗幾句就走喇!!!回到家後。飽暖思淫慾!!!回味回味...會再去。搵你“女朋友”。嘿嘿......

升級  72.22%

二星會員

原帖由 kq007 於 2007-8-15 02:35 PM 發表
今晚,約咗fd去京X休閑健康中心dup骨,去到已經七點幾。跟住沖凉、換衫。就同fd就系大堂休息廳坐下,正在煩惱搵邊個好。就系電腦裏面檢女。俾我發現60號好似幾號咁。又“鄰家女孩”feel。睇落又幾靚咁。就佢啦。fd就搵56號 ...

但我覺得文章很熟,好像係邊度已經睇過??

升級  98.15%

二星會員

個相頭真係幾靚wor