winning11

查看: 2964|回復: 4

七記作坊2007之不北上心聲 隨文章附送精美「答問精華」

升級  48.67%

三星會員

好一段日子無響度出REPORT~
當然,唔出REPORT並唔等於我無睇REPORT
好似有版主話我已經變左做CD7 ,係RA 無錯  我係CD7 而且響任何一個台 包括 D U 都係一樣
咁點解七爺有REPORT唔出 要做CD7呀?
喂 大佬,  而家我都唔返大陸玩, 借問聲我何來有料出REPORT呀? 是九但出段全無內容無可讀性o既POST我又唔想喎
咁我咪唯有做CDROM囉~~~~~~
大家可能會問 :喂 乜你咁ON9 大陸咁好玩都唔返去玩呀?好OUT囉……
想講o既 人生每一個階段都會有唔同既野, 我已經過左呢個成日北上o既階段,無罪啫? 個人興趣問題囉 正如有D人 喜歡沉迷毒海、賭錢之類,但有D人鍾意睇書睇戲一樣 大家要o既野唔同, 路係自己揀o既, 邊個能干涉?
仲有,唔出響中國夜遊區出REPORT,唔代表我唔支持WINNING11 ~~
唔知大家有無留意,WIN11其他好多區都有我o既足跡.,其實只要係我有興趣o既欄目,我都係會參與o既~~討論區唔係應該咁樣玩o既咩?

節錄版主 projimmy :

「yes.. 有 d 人.. 淨係吹水都懶...

點解我會識到 dust, 鋤大姐, blok, 肥佬 同埋 獅王呢???
因為.. 大家都會閒時吹下水 lor...

果條.... 濕七.... 有幾何上黎丫,
正一 cd七~!!!!!!!

仲有仲有....
佢收收埋埋好多極品 qq... 但又只係出豬扒報告...
我好唔滿意佢 lor~!!!!   」

「淨係吹水都懶」 我都不知幾多次響吹水區入面叫人~~ 但而家吹水區o既人 已經全部入晒版面o既TOPIC入面 離題吹水

「有幾何上黎丫」 我日日上

「好多極品 qq... 但又只係出豬扒報告...」 QQREPORT我幾時出過 (響WINNING11 projimmy哥你出就有) 如果你係講緊以前「星期五」Q神O既欄目, ON SORRY 你應該問番Q神~~

好喇,  網友o既疑問我解答完
亦都想講講,我寫呢個POST,並唔係想引起罵戰, 或撩交嗌, 只係想講講自己心聲啫~

, 其實, 我仍然係好希望響度寫D好笑o既古仔大家睇o架!  希望不久o既將來, 我會再帶住全新o既富豪強,響度同大家見面!!!

升級  48.67%

三星會員

原帖由 lonew523 於 2007-8-11 06:35 PM 發表
大家講下笑,唔使放響心!!一齊為winning努力

無無無 絕對無放響個心度

亦可以咁講, 太耐無出REPORT 「咋加咦」響度呃返兩分咁囉~~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我愛人崩牙菊呢,點解冇咗港男QQ極速沉船記精華嘅?
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  48.67%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-8-11 08:11 PM 發表
我愛人崩牙菊呢,點解冇咗港男QQ極速沉船記精華嘅?

我得閒幫你call佢~

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

七公好野,
幾時帶我去威??