winning11

查看: 5030|回復: 3

与”酒粒“囡囡再度相遇在京X休閑中心

升級  83.7%

二星會員

琴晚同野狼、large等幾位C兄去湖貝路face唱K。唱到12點左右。野狼隻老虎出Warrant來抓狼。冇法仔一定要走。算反正從9點幾唱到依架都有啲喉沙。落都樓下。野狼急急脚就閃咗啦。得返我同large兩丁友。我話不如去dup骨。large問去邊間。我話去京 X,夠近。large話無所謂。你話事啦。京x依架簡直就系我主場之一,系我近排比較多去的骨場。起機圣地。仲有一點就系我知道“酒粒”囡囡返咗京X上班,仲知道佢系51號。佢一笑起身果兩粒“酒粒”可以殺死人。有睇我嘅帖C兄一定記得。一於就去啦,去到啲服務員工依然系好有禮貌。沖凉、換衫。同large系大庭坐。部長過來招呼。部長都認識我啦。我問佢51號系吾系到。部長話佢返早班。頓時失望表情不知點形容。我可以幫你叫佢返嚟。呢一句立即點燃我希望。通常情况下我一般吾贊成咁做。冇辦法啦,爲了見佢就話好.部長就去打電話。打完就話半個锺後就到。等我一定等。過咗半個锺,部長話佢嚟咗啦。咁就立即入房。過咗一陣,囡囡企門口笑住話“好高興位服務”我都好高興見到你,仲锺意見到你兩粒“酒粒”添。佢入嚟又笑笑口,噢!又露出兩粒致命的“酒粒”。佢入嚟先就話同我按背。手骨比第一次有進步。佢話你咁得閑。我話我知你返咗嚟京X,就特登嚟搵你。佢話系埋嘎。我話我吾呃靚女嘎(其實我最锺意呃靚女)。我話到底記吾記得我。佢話咁系記得。2月時你嚟過。我話你咁都記得,就咁樣。就系一個聊天過程中結束按背的。跟住囡囡話佢拎油。入嚟後就話推吾推背,我話吾推。就推patpat就得啦。囡囡一邊推我patpat就一邊同傾偈。根主玩下袋仔。手法幾好。跟住轉身到前面。囡囡就立即攻打我下面。但系打咗好耐都出。睇下佢,除咗個髮型同埋冇咗粒鼻釘之外,樣子就冇乜改變。笑果時間依然系“酒粒”殺手。囡囡話點解我吾主動摸佢,我話我系嚟睇你,根本就冇打算抽你水得野。不果吾摸我又真系冇感覺。唯有摸下佢個波。不過都系小籠包。比 2月大咗小小就真。就系咁佢有佢忙。我有我忙。最後忍吾住,出咗。全程打機用咗三十分鐘到。囡囡用紙巾細心搽乾淨後話去洗手。跟住我就訓系按摩床到睇電視。嘩!電視原來接咗酒店電視的頻道,播咁A片。吾怪得我摸條女有啲“呻吟”嘅叫聲。應該系電視的發出的“呻吟”聲。夠锺後同囡囡依依不舍的告別。買單走人。總體:良好。聽個部長講嚟咗几個新女。咁就要得閑嚟試試啦。

升級  45.33%

三星會員

廣告.......

升級  88.15%

二星會員

嘩!唔見6個月變咗咁多嘅!

升級  40%

一星會員

二月個樣正