winning11

查看: 4517|回復: 6

快樂神仙-仙樂都 報告

升級  83.7%

二星會員

星期日下午瞓醒冇也做。覺得肚餓。跟住“細佬”又系到吵肚餓。放心,身為大佬嘅我吃飽後就到你。之後就要搵“細佬”果餐。去邊好,睇見果張咩“北上破處任務”講嘅仙X都#號。呢條女系仙X都我都見過。條女真人真係俾相靚(可能系唔上鏡嘅原因),波又夠大。好一於去搵佢。咁“細佬”呢餐有着落啦。去到仙X都。老闆唔係到,經理招呼。都唔使點招呼。呢到我好熟。即刻叫#號入房。過一分鐘#號入來了。真係真人好靚。個波就好就跌出來咁。先來個鴛鴦戲水。嘩!佢嘅身材俾我睇晒。即時條鳩都硬晒。
   快D過來。我真係頂唔順,佢拿電話報中。未等佢掛好個電話就成個抱起佢,放佢落床,佢話個電話未掛好,我話電話未掛好咪仲正,無人可以騷擾我地。佢咦左一聲,就一手摷我的子孫根。力度適中,好鬼爽。你壞了,以爲我咁易俾你征服,睇下我點反擊。我不慌不忙,雙手已經系其蜜桃游動。看見條女胸大,我忍唔住一口咀埋去。再黎個反客爲主。壓條女系床到來個車輪戰。兩手好忙咁去周圍摸,說時遲,那時快,已經有兩條肉蟲系床上蠕動。賽事剛開始,囡囡想已騎功,全程快放。帶返終點。但我始終系骨場老手,又點會輕易俾你得手呢。即刻一個蝦功彈彈起身,攬住囡囡條腰。放慢步速。慢慢咁磨。條女可能策騎得耐,顯然好享受呢個節奏,我刻意將節奏稍爲加快。佢就hing到不得了,一場互有攻守嘅賽事。二人對賽果都好滿意。
  今次仙X都一行。總算不枉。我好耐未系休閑中心玩得咁開心。仲記得上次系仙X都搵果位靚女@)*號。但今次就比上次好好多。但要記住前者去,後者還在。到底邊個好?自己諗啦!跟住就買單走人。價錢就唔講啦。熟客關係。

升級  56.67%

三星會員

又係衫仔???

升級  38.15%

二星會員

This girl looks like Ng Sin Lin wow

升級  56.67%

三星會員

係巨乳版吳倩蓮

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 神鋒 於 2007-8-9 16:31 發表
係巨乳版吳倩蓮

諗咗好耐好熟口面,終於有人講出佢似邊個
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  8.52%

二星會員

樣就馬馬地, 不過波就不小!
hi i am TY

升級  93.5%

三星會員

囡囡Ok,但師兄好似真係好擒咁喎...唔通師兄餓咗好耐(>o<)