winning11

返回列表 發新帖
樓主: 肥佬

夜遊-- K場篇

升級  78.58%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-8-7 12:24 AM 發表

都係既....
不過而家上得去玩既 , 又邊會無熟人帶去呀 , 有幾多新手會盲中中去呢d地方丫 , sn就會

我的社照

升級  78.58%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-8-7 12:35 AM 發表

有機會一齊去囉

多謝你先,因我識D朋友個個都好正經,唔去玩的,舊同事最多去清吧飲酒.

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 blok 於 2007-8-8 00:14 發表
玩收埋d字

家吓飲酒好唔正經咩, 司長都鐘意飲酒啦, 仲借d意減稅tim
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  2.96%

二星會員

炎 炎 夏 日 已 過 , 落 「 十 八 桑 拿 」 鬆 一 鬆

換 緊 衫  陣 , 耳 邊 已 經 傳  一 片 淫 聲 浪 語 , 心 諗 : 「 嘩 , 有 無 咁 興 奮 呀 ? 」 原 本 已 經 疲 倦 不 堪  「 小 威 猛 」 突 然 生 猛 番 晒 。 望 一 望 , 咦 ? 點 解 個 個 囡 囡 都 穿 金 戴 銀  ? 「 抽 寶 箱 啦 , 抽 中  寶 物 同 囡 囡 身 上  寶 物 一 樣  話 , 你 就 可 以 同 佢  碧 波 暢 泳   。 」

咦 , 係 粒 藍 寶 石 喎 , 等 我 即 刻 跳 落 水 池 搵 我  寶 物 先 。 「 點 解 會 變  粉 紅 色 水 晶  ? 」 「 哎 唷 , 威 猛 哥 , 係 我 胸 前 兩 點   。 」 「 唔 好 意 思 呀 , 多 多 , 你 胸 前  對 粉 紅 水 晶 實 在 太 吸 引  , 佢  魔 力 令 我 忍 唔 住 要 捽 番 兩  呀 。 」 「 啊 … … 你 咁 大 力 捽 , 會 唔 會 變  黑 瑪 瑙  ? 呵 … … 」
「 我 唔 制 呀 ! 我 粒 珍 珠 夠 係 粉 紅 色 咯 。 」 游 埋  我 身 邊  「 菲 菲 」 , 邊 撒 嬌 邊  住 我 隻 手 搓 佢 粒 珍 珠 。 一 時 間 兩 件 寶 物 , 左 手 水 晶 、 右 手 珍 珠 , 都  我 手 , 真 係 天 下 我 有 。
正 當 我  呢 個 「 大 肉 池 」 , 玩 弄 緊 呢 兩 件 寶 物 之 時 , 水 面 突 然 泛 起 一 度 綠 光 , 碧 綠  波 浪 洶 湧 而 至 , 說 時 遲 那 時 快 , 「 天 天 」 一 對 Big 波 就  我 面 上 拍 打 , 「 點  , 威 猛 哥 , 我 呢 對 碧 綠 翡 翠 又 點 睇 呀 ? 」 「 我 聽 人 講 , 翡 翠 係 要 搵 條  舔 過 先 知 係 咪 真  喎 。 」 「 咁 你 快  舔  啦 。 」 天 天 對 波 果 然 堅 料 , 經 我  尖 開 光 , 即 刻 發 出 耀 眼 光 芒 , 搞 到 我 手 口 並 用 慢 慢 嘆 。