winning11

查看: 5074|回復: 3

夜遊--街女篇

升級  34.33%

三星會員

轉貼--原創:Ray KK

通常快餐約 $100 - $200, 過夜由 $300 - $600 不等, 快餐差不多是公價, 過夜的就看地區同時間啦, 通常無甘旺的地區, 或者越夜去搵, 或者是平日去會平 D 啦!

至於台費係幾多 , 包唔包炮房 , 使唔使預先交低台費 , 由於個個地方唔同 , 帶女走之前 , 唔怕多口問多幾句 , 費事事後同人嘈.

記得抄低雞頭聯絡電話, 有乜事都好跟.

有乜要求一定要講明, 例如條女肯唔肯吹啦, 做幾多次, 第日幾點放人走啦.

價錢要一早講定, 唔好搞完之後打死狗講價, 如果好服務既就比多幾草做貼士, 比得多會縱壞晒, 以後就無平野食.

不要貪平 , 住好一點的酒店 , 玩得開心又放心 !

做完一次後, 你要決定要唔要條女陪你過夜, 或者問條女肯唔肯陪你過夜, 如果你唔滿意, 就叫她走啦, 如果條女唔想陪你, 你都唔好勉強啦, 街外大把女, 你都唔想條女黑口黑面對住你成日啦, 留得住個人同個心至得啦. 我每次做完後我都同條女講 :“ 你想唔想陪我啦, 唔想我依家俾你走啦, 但係你留低就唔好放飛機啦, 你放飛機我最多都係俾快餐錢你啦. ”如果大家講到明條女都放飛機, 甘就真係無話可說.

重有去到邊食到邊, 唔好帶條女穿州過省, 除非你同條女好熟啦, 例如你下午係深圳玩, 夜晚上常平, 唔好係深圳帶條女上常平啦, 條女幾高班都好, 都唔好啦, 有麻煩冇著數!

所有財物盡量跟身, 唔好比機會囡囡同你個銀包獨處. 我通常會叫條女沖涼先 , 之後將銀包放係自己訓個邊既床肉低 , 再入去同條女一齊沖涼 , 如果條女叫你沖先 , 甘銀包我就一定會跟身帶入沖涼房!

我本人就覺得呢篇野幾啱D上大陸既新手睇,起碼玩都玩得開心D啦!!

升級  78.58%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-8-6 10:14 PM 發表
唔洗挑~我既!我真係新手黎架呢期。。。

我又係喎,次次都去桑拿,我怕死麻,肥佬兄,對我合用,因街女年輕D、又細波,可試下,但我對細路仔冇興趣.

升級  34.33%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-8-6 10:53 PM 發表
出左K場篇喇 , 你唔轉埋過黎既...肥佬

COMING....

升級  21.48%

二星會員

呵呵  
講得幾好
可惜唔啱我用= =
hi.... 大家好....