winning11

查看: 9218|回復: 6

[財權報告] 豹女郎?洋娃娃?金太陽夜遊包膠 (有圖)

升級  58.75%

三星會員

琴晚,無聊到極點。因為已經好多日無去搵食啦。于是就上網睇下有咩介紹。睇下睇下。睇到有位C兄篇關于金x陽的包膠。呢間場我N年前去過,果時有個海南妹都幾正下。不過好似無做啦,唔知佢去咗邊。之后睇下呢間場D技師好似幾好樣甘。上身仲好好肉。好就呢間啦。去到列排衝涼、換衫。之后部長帶我入房。入到房。房就可以講ok啦。部長問我有無相熟技師。好彩我作了功課先來。我話號98號係唔係到。佢話系到,之后就佢叫佢。其實我覺得佢個樣一般,但整體有D似洋娃娃幾得以甘。過左以分鍾到,98號來左。相頭可以比相得意D同埋靚D。body好勁下甘,一陣要好好檢查下先的。熱情兼笑容可嘉。問佢系埋新來的,佢無答就一味笑。吹漲!上床開始dup,都dup的幾好。一路按就同一路講野,好似有講唔晒的話題甘。好好傾。爹下爹下都係時候推油油喇,仲未落油之前,佢就不斷啜我粒lin,又用手插入我條褲入面玩荔枝......之後佢條利仲要伸延到我條頸.....。
     伸延到我條頸(個動作好似俾人搞咁),跟主我一手插入佢件制服入面搽佢。但佢個bar好緊,搽得好唔舒服,搽左兩野就想放棄lu,佢好醒目問我“不舒服嗎”?“我”隻手很難入”佢就座起身,自己拉低件制服&那高個bar,嘩!!都幾得更。摸左幾野之後,正式推油油喇,佢瞓咗系我右邊。用隻右脚鉗實我對玉腿,好似驚我會走左去咁。我就兩只從后麵兩邊包抄抓住佢兩個山峰。系甘楂。
  好!黎料,但手勢只系一般。不過不失,到到爆嘅時候喇,我遞盒紙巾通知佢,佢對手就加快!!!一氣呵成,毫無保留,成萬上億子孫系佢手上!!!爽!!!余下嘅時間我地都係傾偈。大家有講有笑。嘿!!!夠锺lu。出房時經過另一間房見到有條女系入面,幾好咁。問佢幾號?佢話系22號。好下次來搵你,佢話好呀,我等你。真係抵死。之後沖凉走人。唔錯。可以。

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  88.15%

二星會員

ok啦!幾$落樓呀?

升級  38.15%

二星會員

How much for the basic fee & extra service charge? Btw, any C Hing know sauna place in SZ that allow pants off in the whole process other than "push oil" period?

升級  78.58%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-8-6 11:33 PM 發表
對嘢唔係嘢少喎, 啱我

有 C cup 喎!

升級  22.96%

二星會員

QQ
好耐無見呢...........

升級  98.15%

二星會員

幾精蕳ge report 呀,大約幾錢落樓呀

升級  8.52%

二星會員

應該有D 級水準!
hi i am TY