winning11

查看: 5565|回復: 8

正邪兩立和諧共融 - "行完"背靠金x岸

升級  68.25%

三星會員

昨日傍晚上左一間已經被我遺忘左成年有多既場 - 黃貝嶺金 x 岸。

主要過去都係走下市集,睇下d快餐店熱唔熱鬧,不過始終係天氣太熱,遊人同服務員都只係小貓34,氣氛完全欠奉,所以只係遊歷下。

講番金x岸,原來已裝修左成年有多,環境比以前明顯摩登,當中以中式最抵:$78 2hrs 身,1hr 腳,1hr 肩 (或其他)。如果再加$15,仲送一餐 + 1hr大堂服務。當然仲有泰,日,法式 (所以哩度係正派同邪教並存既)。晌沖涼房有少少發現,發現有大量女女照片貼在牆上,名字係"行完桑記",我就問"係咪哩度d女黎架?" 個更衣就話唔係哩度d女,係樓上架,真係一頭霧水。

重點來了,入到金記大堂坐低無耐,野飲都未叫,已經有個白色恤衫極透黑bra既靚靚青春營銷就會埋黎同你傾偈,sell你樓上vip房既服務。依家明晒,原來係樓上跑落黎sell。聽個靚靚營銷講,相信佢地就想行東莞式既2hrs服務,女有得揀,價錢係550包小費同房錢,聽落價錢同cp差不多,仲慳埋車錢同time。 樓上既"行完" 原來都只係有左3個月,睇過相d服務員質素都唔錯,應該仲有進步空間。所以話金記正中帶邪係無講錯。係大堂叫左個男既同我按腳,手勢一流,按肩妹妹建談可愛,仲推薦左個22歲好看技師過我,手骨唔錯。

小費係 tick 10,20,30,40 or others

金記
環境:85分
服務:90分
房間 privacy:90分
設備:85分
價值 :(中式套餐計)都算物超所值
埋單 200鬆d (4句鐘+食埋飯)

天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
新野呀,做咩去啲咁耐唔去嘅場呀,請恕小生愚昧,"行完桑記"同'金x岸是唔是兩間嘢呀?
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  7.67%

三星會員

多謝師兄報告!!!都幾抵bor!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-8-5 16:41 發表
新野呀,做咩去啲咁耐唔去嘅場呀,請恕小生愚昧,"行完桑記"同'金x岸是唔是兩間嘢呀?

行完係同金記同座ga一間賓錧, 係同一個老細, 一行入金記未入更衣室d部長會同你sell要唔要vip房, d vip就係三樓以上行記d賓倌房里面.
另金記除過中式外其他式都可右加機票100升空, 而且技師會好主動sell你起飛, 不過正骨服務及洗足服務質素依然不差, 鐘意升空巴打可以一試
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  83.7%

二星會員

咁既是“挂羊頭賣狗肉”

升級  42.17%

三星會員

頂番野,有時間去試試新場先!
好野,你係得既!

升級  77.04%

二星會員

3樓服務同東莞SN差不多, 只係冇張床係沖涼房嗟同冇輔助用品.
囡囡質素ok, 有BM, 我鍾意佢吹得好有心機, 脷轉乾坤, 啜袋細心,
叫佢吹耐d,  完全冇咋形. 吹足廿分鐘重問你爽唔爽, 要唔要再吹下tim, 真有敬業精神.
--左40幾分鐘換左4,5个姿勢, 最後用後進式, 佢擺個姿勢冇得頂, 屁股又圓又滑,
佢叫到拆天.....( 注意:  主要原因係我好勁 !!), 為左怕佢哎到失聲同嘈住隔離, 唯有噴出白油收工.

全程主動細心冇偷懶, 值得番啅.

升級  93.5%

三星會員

喺深圳玩到東莞式嘅sn?小弟未試過,希望有機會玩吓(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  40%

二星會員

頂下先,有時間去試試新場!