winning11

查看: 4727|回復: 11

[滾報告] 虎門/大紳會所

升級  95.42%

三星會員

大家好.........
好耐冇見.......咁耐冇見就出個簡短嘅介紹,不過唔好意思,no photo.....
last weekend,
係cp放左工,無咩做就至電3友人去玩,不過cp已經玩左好耐,星期六人又多,於是相約虎門,我由cp車站搭k23大爸,一個鐘左右就到左豪門飯店....
大概5點半到已經人齊,晚飯後,大概6點半,友人開車周圍搵野玩,
途經一間門面好靚嘅club,

"大紳國際會所"
細問價錢如下,
細房680
鐘房780
大房980
總統房1880

我地就叫左個鐘房,不過鐘房就已經好大,應該可以容納二十人都ok,硬件唔錯,個toilet好靚,
至於小姐,質素有好有唔好,度度一樣,而且各花各眼,好難講,
我搵左個湖北姐姐,20才,165cm左右,我唔識點形容,我覺得佢身形真係好正,個樣都幾好不過個裝真係麻麻,
大家都玩得好癲,連dj都癲埋,一首"脫掉"大家就係度除衫跳舞,

10點左右,已經好疲喇,我終於忍唔住同條女講佢個裝唔係好掂,之後,我就幫佢從新化妝,,至於我點解識化妝呢,唔使點解釋喇,如是者,就引左其他唔知係邊度黎嘅女,媽咪同dj研究化妝,直到12點,埋單連dj錢1300人仔,大家都有醉意,就好滿足咁結絆離開,係cp嘅星期六,唔book定酒店房,真係要瞓街,係虎門就唔使,有好多百零蚊嘅酒店,仲要係新嘅,都唔錯,至於小姐嘅服務,我地都好滿意,最低標準干三干.......258,如果大家唔想放假同人係cp迫嘅話,不妨一試

完咗

PS:個度DJ嘅quality唔錯....無論佢地嘅服務同身材樣貌

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
玩到出化妝呢招,點夠你玩呀,亞滾哥哥,你是得嘅
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  0.74%

二星會員

虎門雖然玩的設施冇 CP 咁多 , 但真係唔駛迫 , 但小心治安唔算好

升級  56.67%

三星會員

化妝都識....滾兄你真勁,我剩係識講,唔識落手化

升級  51.83%

三星會員

神鋒兄,你都唔弱喎識講
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

咁開心
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  95.42%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-7-30 12:02 PM 發表
虎門係咪即係太平呀? 我都成6,7年冇去過喇!
如果冇記錯,虎門同CP既車程應該唔會爭好遠,
係咪呢滾兄?  

肥佬哥,好耐無傾,
我成日聽虎門太平,人地成日個個媽住一齊講,
我諗應該一樣掛,
自己開車既話,大概好似半個鐘左右,
k23大爸,都係一粒鐘....十八大元,我都係唔想同人迫先至轉地方

升級  95.42%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-7-30 07:46 PM 發表

咪就係.....

不過話時話 , 我好怕d女搽 eye shadow 好似牛眼淚咁 ......

係,佢地既眼影好似用支marker筆畫上去咁
最慘就係有啲女係好有talent,比個裝搞到衰哂,
睇見就火滾........!!!

升級  34.33%

三星會員

原帖由 滾 於 2007-7-31 12:50 AM 發表
肥佬哥,好耐無傾,
我成日聽虎門太平,人地成日個個媽住一齊講,
我諗應該一樣掛,
自己開車既話,大概好似半個鐘左右,
k23大爸,都係一粒鐘....十八大元,我都係唔想同人迫先至轉地方 ...

真係好耐冇傾喇...唔洗哥,肥佬得喇!
其實都唔單止係同唔同人迫呢個問題既,
多D去唔同既地方玩,玩黎都冇咁悶啦!
老實講,深圳我真係蒲到悶,仲有D厭添!
所以得閒真係要約D朋友仔去遠D玩下....

升級  76.67%

一星會員

Try "苦門" hotel 7/F sauna la , arround 150 for room charges ,
400 for BG & can add 100 for one more trainee .
infinity Q as you like , full services .

升級  42.17%

三星會員

虎門呢個地方真係未去過!
好野,你係得既!

升級  5%

三星會員

好唔好食?