winning11

查看: 8751|回復: 17

鳳凰路夜遊記

升級  45.33%

三星會員

前日下午五點先到聞名己久的鳳x,本來無乜心水,隨緣﹗先來個中女,即彈﹗其後來個身材幾好幾均勻仲幾青春既1x號,前部份無乜特別,過了約20分鐘,問我試唔試雙飛,問清楚細節後,佢話佢有個夾開檔既技師都做得好好,一定會令我好開心,我都未試過機餐雙飛,就心癢試一試﹗佢拍檔x5號約廿五、六,身材同樣貌都唔錯,係年紀略大,睇落較成熟,一入嚟就瞓落嚟先嚟個雙峰壓背,1x話佢舊年好紅,好多人點,而家競爭大咗﹗但服務水準幾好,唔講咁多﹗做嘢﹗1x瞓咗落嚟揭起件衫雙峰壓胸,咿咿聲扮有feel,我就右手伸入去玩籮柚,幾滑,左手時左時右玩波波,x5好勤力起機,搞完一輪就俾佢哋爆咗﹗雖然覺得幾好玩,但始終得兩隻手,玩唔晒兩個﹗位置距離關係,祗係玩得一個,有啲唔抵,不過感覺幾好,呢對組合夾慣,一個經驗好,一個身材好﹗$268埋單都可再一試,下次要佢兩個掉轉角色。

跟著沿著鳳凰路繼續前進,發現有間叫玉xx (同福田區大型正骨場差一字) 桑拿,胆粗粗一試,呢個場乜式都有,聽住:中式、泰式、日式、法式138、港式168、淋浴式、半套式同全套式。試咗個淋浴式,BG同你一齊沖涼(花灑),仲有body同推油,幾有禮貌幾細心,服務幾好,我揀嗰個算比較後生約21、22,不過有好多中女,睇你彩數。然後同你body,全程唔馬虎,跟著舒舒服服推油,短短兩小時內又出一次。賣個關子,淋浴式價錢超抵﹗如果祗起機,法式已可以,港式用香薰所以貴30蚊。

然後再直入,又試咗兩間桑拿,左手邊一間正宗推油,無乜特別,亦無驚喜,上二樓的。右手邊一間港式168,無乜女,等咗成15分鐘至有BG落鐘,第三次起機,BG幾後生,21歲,住布吉,日日踏單車返工,皮膚有少少黑, BG工號唔記得,但名字叫小芹,比羅湖同福田區的BG就較老實,說話帶點童真,摸邊度都得。呢兩間啲衛生都唔掂,下次我唔會淨係睇門面,無打算再去呢兩間,無記住名稱。深夜兩點幾,入到黃貝嶺見到啲FL仲燈光火著,右手邊第一檔睇落比較多靚妹,入啲嗰幾間就中女多,無乜睇頭。不過已經元氣大傷,無打算再食餐。回頭走到新發茶餐廳,入咗間舖頭食麵飲豆漿,成條街半夜仲好鬼多人,仲有幾個幾歲既小妹妹見到一男一女就捉住個男既隻腳要人賣花。望過對面間生果店個店員好似幾好,食完嘢專登過去賣咗個蘋菓。

半夜三點幾,搭的士返主場桑拿瞓覺。點番至愛相熟囡囡,雖然都係機場,但諗住攬吓佢瞓著覺就算,點知條衰女唔熟性,話要提供最好既服務俾我,因為太熟了,她也不客氣,先摸住"弟弟",然後係咁郁,哎﹗邊到仲有嘢出吖﹗用佢熟練既手勢搞咗好耐,問我係唔係出去搞過?我啞口無言。

升級  51.83%

三星會員

成哥早晨..回完再睇
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  51.83%

三星會員

辛苦晒您啦!
師兄...........................

升級  34.33%

三星會員

嘩! 呢位哥仔,沿住鳳凰路殺入黃貝嶺,
沿途不停出野...真係辛苦晒!
不過唔知佢幾耐之前去既呢?
因為新發好似摺左喇喎!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 神鋒 於 2007-7-26 21:04 發表
新發唔係摺左,只係搬左,鳳凰酒店對面,大間左好多,我星期一先去左飲茶  

唔係係x百年(記錯添, 成日搞錯依兩間嘢, 金龍玉x係街口)樓下隔離個舖咩 幾時搬ga

警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  56.67%

三星會員

幾時搬就唔知,你睇下星期五入面個新發廣告,鳳凰路鳳山大廈地下嘛

升級  11.92%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2007-7-26 21:46 發表
幾時搬就唔知,你睇下星期五入面個新發廣告,鳳凰路鳳山大廈地下嘛

咁搬咗過去好耐啦, 我都兩三個月無去個邊, 上次都係個度食嘢, 肥佬唔update啫

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 馬榮成 於 2007-7-26 11:37 發表
       前日下午五點先到聞名己久的鳳x,本來無乜心水,隨緣﹗先來個中女,即彈﹗其後來個身材幾好幾均勻仲幾青春既1x號,前部份無乜特別,過了約20分鐘,問我試唔試雙飛,問清楚細節後,佢話佢有個夾開檔既技師都做得 ...

你69痕得咁犀利,你是唔是有咗呀?

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

C兄,真係辛苦晒!

升級  34.33%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-26 10:26 PM 發表
咁搬咗過去好耐啦, 我都兩三個月無去個邊, 上次都係個度食嘢, 肥佬唔update啫

係呀!我冇留意到添...
我見佢之前個位換左第二檔野,咪以為摺左囉!
Sorry!消息有誤...自修2件  

升級  3.33%

一星會員

玉xx 行上啲有間天X人X300蚊鴛鴦浴。東X式。

升級  56.67%

三星會員

原帖由 骨神 於 2007-7-28 06:29 PM 發表
玉xx 行上啲有間天X人X300蚊鴛鴦浴。東X式。

3舊莞式甘平???連唔連房費先?

升級  88.15%

二星會員

嘩,你餓咗好耐呀!

升級  2.83%

三星會員

日式OK定唔掂?包唔包推油先?

升級  11.92%

三星會員

原帖由 神鋒 於 2007-7-28 19:04 發表
3舊莞式甘平???連唔連房費先?

好係舊年己經無啦, 因為大揚

升級  53.33%

一星會員

現在都有,$3xx,d女有d唔掂

升級  11.92%

三星會員

原帖由 benchan0219 於 2007-7-30 00:26 發表
現在都有,$3xx,d女有d唔掂

oh sorry, 師兄有無report呀

升級  62.17%

三星會員

good report thx you

how much for 淋浴式、半套式  in 玉xx
any beautiful young girl inside ?