winning11

查看: 3614|回復: 4

深圳大場桑拿遊記

升級  90.74%

二星會員

幾日放假 天氣咁熱 無乜地方想去玩 唯有去深圳大場桑拿 嘆下按摩 免費留宿下 唔想去開酒店 太貴 玩左四間大場 現在小弟將全程向各位巴打報告:
   1 第一日去 在水一方桑拿(福田區福民大廈2/F)  入到接待處  問接待員 佢話四粒鐘中式可以留宿  上到沖涼間 發現間場夠大  沖涼設施幾新  有大池 按摩水床等等  去到大廰  沙發電視齊備 但沙發唔夠多 無乜氣派  叫部長過來上房  點知上到房 佢話要五粒鐘中式 至可以留宿 興到我即時火都來埋 罵叉左一輪 佢至話 不如你按住先 因為今日客太多 等你按完  我再安排另一間房  咁我條氣都順番D  按完 有免費自助餐食  講真D野普通  求其扒二痰  上房訓  聽日埋單閃人  都唔洗三舊水 抵  可玩度 五粒星滿分 我俾三粒星
  2 玩完成日 去地中海桑拿(福田區東園路富豪大廈)  去到架步   發現場面普通 沖涼間設施陳舊 入到去 至發覺休息室 真係好鬼大  全部獨立大班沙發 職員招呼夠熱情 全日飲品生果免費任飲
三粒鐘中式 可以免費留宿 但按摩房夠大 但裝修太舊 又無電視機  空氣太差 仲有些少異味添  按摩完 就去網吧 第一粒鐘免費 第二粒鐘就5蚊  大堂側仲有二張桌枱 免費任打  全日免費自助餐  有火鍋 炒飯 炒麵等 廿四小時任食  但火鍋料就麻麻 牛肉 海鮮欠奉 見到都唔想食  第日埋單 有車送去羅湖交通城 收費只係二百幾 抵到爛 酒店房都省番 我俾三粒半星  
  3 今日去三島休閒會所(羅湖區建設路三島中心)  上到6/F接待處  職員好熱情咁招呼 入到沖涼間  地方夠大 設施齊備 夠光猛  去到休息室  職員質素非常好 因為係星期五  職員好有禮貌咁話 三粒中式可能俾唔到房 四粒鐘就一定得  入到房 間房好干凈 空氣夠正 仲有廿吋大電視睇 唔錯  全日三餐自助餐 食物夠新鮮 但款式唔多 每餐得一粒鐘時間 遲去得白粥食 玩樂設施唔夠多 網吧每小時收10蚊 太貴 訓醒 埋單 都係二百鬆少少 幾好 我俾四粒星
  4 最後一日 來到美亞國際健康水會(睇萍果日報廣告得知此地) (地點 羅湖區鳳鳳路193號海瓏華苑) 去到地方  門面普通 得二條女係出邊招呼 態度麻麻  入到沖涼間 幾條靚仔服務員係度講笑 追追打打咁 當正呢度係遊樂場  但沖涼設施好鬼正  大池夠大 按摩水床夠多 上到休息室 百幾張獨立沙發半圓型咁 環繞著一個小型表演枱  叫部長過來 佢話三粒鐘日式至可以免費留宿 上到按摩房 得一部十幾吋電視 擺得又遠 睇鬼睇馬咩  按摩完 去電梯口玩一陣桌球  得一張美式桌球枱 無乜癮 再去免費網吧  得三部腦 全日都有人 吹漲 去食自助餐 款式夠多 食物夠新鮮 有蒸鯇魚 鮮蝦等  仲有綠豆沙添  第日訓醒 時間尚早 想響大堂睇多陣電視就番香港  坐左一陣  一個貌似經理 打條爛鬼鈦 口音似上海仔 行埋來 話 呢度要24小時埋一次單 你仲有一粒鐘夠鐘 態度同語氣好似我懶死唔走咁款  我即刻問佢 係唔係懷疑我食霸王餐 佢即刻死狗咁走左  真係俾佢吹漲 間場老細落咁多本錢去投資裝修 竟然請埋咁鬼垃圾服務員同職員 一D待客之道都唔識 想我再去幫襯都幾難 埋單三百蚊  幾間場最貴 仲有 呢間場按摩唔做足鐘架  平時九個字當一粒鐘  假期仲離譜  半小時當一粒鐘  埋完單 問接待員有無車去羅湖 條女眼都唔望你 就大大聲話 日頭無車去皇崗   以今時今日深圳咁多桑拿 呢間塲服務態度 真係衰到加零一  如果講設施 我俾一百分  如果係服務態度 我俾零分 整體我俾二粒星

升級  56.67%

三星會員

呢個轉貼report幾詳細,有參考價值

升級  90.74%

二星會員

神鋒兄,有覺得有用先轉貼過!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

遲d d場留宿可能一侓收錢啦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  1.48%

二星會員

我有好多朋友都鐘意去大場。但我去過兩三間就唔再去,休息室好似難民營咁,又多人又嘈。我都係鐘意去中小型韓式場。貪佢幽靜少少,攤足幾粒鐘!