winning11

查看: 1607|回復: 3

北京規定娛樂場所保安員每三月換崗一次

升級  45.33%

三星會員

今年8月底,北京市規定所有娛樂場所均要配備正規的專業保安員。為防止保安員遭到打擊報復,在一家娛樂場所上崗滿3-6個月的保安員需換崗到其他娛樂場所工作。

北京娛樂信報7月22日訊 到8月底前,本市所有娛樂場所都要配備正規的專業保安員。為防止保安員遭到打擊報復,在娛樂場所工作的保安員3個月至半年為期,期滿後各娛樂場所保安將實行換防。

記者昨天了解到,目前本市娛樂場所中有82%以上有正規保安員上崗。在一家娛樂場所上崗3個月的保安員就要換崗,到其他娛樂場所繼續工作。如果現在所在的娛樂場所經營者對他各方面表現都很滿意,也可將其上崗期限延長到半年,半年後一定要換防。

深圳會唔會照做呢???

深圳新聞網

升級  34.33%

三星會員

如果D保安正常正規咁做,點解要定時定候換場呢?  
咩人會報復呢? 又點解要報復呢?

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 肥佬 於 2007-7-22 02:17 PM 發表
如果D保安正常正規咁做,點解要定時定候換場呢?  
咩人會報復呢? 又點解要報復呢?   

肥佬講得無錯, 行得正企得正又點會怕人報復
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  34.33%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-22 03:03 PM 發表
肥佬講得無錯, 行得正企得正又點會怕人報復   

咁即係話比左碌野佢地立亂咁打人啦!!