winning11

查看: 2646|回復: 10

北上吸毒30人回港

升級  87.24%

四星級會員

港 人 北 上 濫 藥 現 象 嚴 重 , 昨 日 上 午 再 有 一 批 三 十 名 港 人 涉 嫌 在 深 圳 羅 湖 區 的 娛 樂 場 所 吸 毒 而 被 深 圳 警 方 拘 捕 , 處 以 治 安 拘 留 及 強 制 戒 毒 後 , 經 皇 崗 口 岸 移 交 香 港 警 方 遣 送 返 港 , 這 是 深 圳 警 方 三 年 來 第 八 次 遣 返 香 港 吸 毒 者 , 共 有 二 百 名 港 人 被 解 返 。

深 圳 市 警 方 近 日 按 照 全 國 禁 毒 行 動 部 署 , 對 羅 湖 區 的 娛 樂 場 所 進 行 大 規 模 清 查 , 拘 捕 大 批 中 港 吸 毒 疑 犯 。 昨 日 移 交 本 港 警 方 的 三 十 名 港 人 , 有 二 十 九 男 一 女 , 年 齡 由 二 十 二 歲 至 五 十 六 歲 , 其 中 二 十 六 名 是 深 圳 警 方 於 近 期 的 清 查 行 動 中 被 捕 , 他 們 涉 嫌 在 羅 湖 區 的 四 間 娛 樂 場 所 內 吸 食 K 粉 及 搖 頭 丸 等 新 型 毒 品 , 另 有 四 人 則 是 在 深 圳 被 強 制 戒 毒 人 員 。 有 關 的 娛 樂 場 所 , 目 前 警 方 仍 在 對 它 們 進 行 調 查 , 一 旦 發 現 這 些 娛 樂 場 所 有 提 供 毒 品 給 消 費 者 的 , 一 律 停 業 整 頓 , 並 按 販 賣 毒 品 處 理 。

公 安 皇 崗 口 岸 交 人
昨 日 上 午 十 時 三 十 分 , 三 十 名 香 港 吸 毒 者 乘 坐 一 輛 看 守 所 囚 車 , 被 公 安 押 送 到 深 圳 皇 崗 口 岸 移 交 給 本 港 警 方 代 表 , 香 港 警 方 派 出 女 高 級 警 司 林 曼 茜 負 責 接 收 , 雙 方 在 皇 崗 口 岸 進 行 了 簡 短 的 交 接 儀 式 後 , 眾 港 吸 毒 者 即 由 公 安 囚 車 轉 移 到 港 方 派 出 的 一 輛 旅 遊 大 巴 上 , 返 回 香 港 。

唯 一 一 名 被 解 返 的 香 港 女 子 約 二 十 多 歲 , 她 在 公 安 囚 車 上 一 直 低 頭 , 長 頭 髮 遮 住 大 半 邊 臉 , 在 轉 車 時 以 手 掩 面 , 快 速 跳 上 港 方 的 車 輛 。

我愛碧咸...

升級  87.24%

四星級會員

毒....好驚
我愛碧咸...

升級  34.33%

三星會員

56歲仲 hi.....
仲要比人押返黎....
無撚用呀!無撚用!!  

升級  51.83%

三星會員

原帖由 750502 於 2007-7-19 06:50 PM 發表
毒....好驚

唔使驚唔掂咪冇事囉
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  51.83%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-7-19 06:55 PM 發表
56歲仲 hi.....
仲要比人押返黎....
無撚用呀!無撚用!!   

五十幾歲人仲玩呢d野 ,真係唔死都無撚用
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  87.24%

四星級會員

我戒左好耐啦...想戒埋色佢囉
我愛碧咸...

升級  0%

二星會員

北上玩下囡囡咪算囉,仲乜 吸毒呢~~~

升級  87.24%

四星級會員

原帖由 肥佬 於 2007-7-19 08:04 PM 發表
戒埋色? 咁係咪改好男色呀?  

唔係丫

意思想講戒埋嫖姐
我愛碧咸...

升級  51.83%

三星會員

師兄咪制添呀,
唔嫖唔知身體好呀

升級  87.24%

四星級會員

哈哈~~要戒呢樣野又真係幾難下喎

而家玩女玩得太多~想抖下
我愛碧咸...

升級  51.83%

三星會員

原帖由 750502 於 2007-7-19 08:26 PM 發表
哈哈~~要戒呢樣野又真係幾難下喎
而家玩女玩得太多~想抖下

抖三日嘜都夠啦