winning11

查看: 3300|回復: 4

畀人放飛機後食咗隻冇毛雞

升級  90.74%

二星會員

上星期約好骨妹 (休息),話帶佢去唱卡,還要求我帶幾位男性朋友出來,好等她的姐妹放工一齊玩,咁我相約幾個老死一齊上去玩,個個都話交工上,咁我為有先上去打點安排,時間 一分一分咁過去,點知全部老死以各種理由(放飛機 ),只有我同骨女包房唱卡(肉痛$280,自已畀晒 ),唱到咁上下骨女話要返屋企(佢話家姐叫佢回家,咁聽話? ),!唔係麻妳返屋企,咁我小弟弟點算(心諗,冇講出口 ),咁只好話妳先回家吧!

離開卡記之後,小弟弟又未食野,做大佬點可以畀佢餓親,忽然想起去私豆,唔講咁多先打畀媽咪 ,佢答冇問題上啦,當然豆口係民居之中,也不能有酒店房咁好環境(將就下啦 ),和媽咪聊左一陣,個衰婆居然未精求我意見,自已安排兩隻小雞畀我食 (打95折畀我 ),囡囡到睇下版先(唔好咁高要求),噫~噫都幾細下(17-8歲) ,有隻小雞同媽咪講,我唔做雙飛(我冇得做皇帝 ),妳咁樣講我就唔食妳(嬲 ),入房(唔係咁黑仔呀嘛 ),停電,只好出返聽坐等有電,細佬都處於6點半(謝晒 )。

終於等到有反電,繼續我的喂細佬行動,大家各自除衣服,噫!有d身材 ,除底環,嘩!得幾條西毛,可以講係自切,要用手才感覺到毛的存在 ,沖涼當然要手多多探下佢細妹 ,有反應(起水),快快趣返房,同佢講數,汁多劑畀多一舊妳,佢係到考慮,我話唔使諗,妳媽咪收幾多錢我知道的,就咁樣答應左,馬上行動,首先用利瀨我連頭,跟住一路落去,當然會吹下我細佬,仆街差d吹爆 (幾好功架 ),唔使講咁多帶套上馬(唔多講,過程大致一樣),出野 ,休息一會,條衰囡包急一及待(還未沖洗 ),施展一身床上絕學,好快細佬硬如鋼鐵,今次佢坐上,我做享受果個 ,好快又畀佢搞掂 ,搞完應做的野(畀錢、沖涼、衫走人),去咗方向中泉骨覺!

賽後感,雖然畀人放飛機 ,又食唔到件骨女 ,但係食到好野,隻小雞可以翻啅 ,叫小雞全程兩獲用左人仔$250,其它不必要使費不提了!

升級  34.33%

三星會員

C兄,媾女係要洗D錢架喇!
唱下K,2,3舊都唔係好貴姐,
唔洗骨喇都赤埋既!
最後都有好野食咁咪好囉!
咩火都出晒咯!

升級  15.19%

二星會員

250蚊兩鑊,砌左幾耐呢

升級  25.19%

二星會員