winning11

查看: 3199|回復: 6

各人report

升級  35.93%

二星會員

星期六早上林往去check it out...廣告話可以好似金魚剛咁揀囡...物試下啦...

點知港式唔可以...只有半套或全套先得...一心林住試20...佢地又話佢11點上班..我去到啱啱11點...部長又話條女比人mark左...跟住帶左5件扒比我...無件得, 我問重有冇女揀, 部長話除左已上鍾果D我晒...又換晒衫唔通走先咩...為有硬食...女part 1我原全唔知佢做緊也, part2好落力

part2條女全程同我玩格手, bra又唔願除, "more"邊度都話唔得.林住去出火, 點知愈黎愈火

講到房: 地下ok clean, 電視連remote都冇, 重要得果4個台咁大打, 叫佢拎杯可樂入嚟無氣的

總結: 場細, 房細, 電視連remote都冇, 囡少(硬食可能性大)...小得黎重要扒多(九成扒), part 1不知所為,如果條女索呀part唔識按有物所為...又扒又唔識得按,都唔知去黎做也....一個字平攞,落樓真係138, 咁又點呀又唔係最平, 萬x華已經出咗名搵老親架啦但係搵得黎D囡都索D...越講越火 oh thanks         

升級  35.93%

二星會員

仙x都, 又得唔得架?有條女可好想試架...

升級  35.93%

二星會員

不如我咁問啦....邊間吾會去完谷鬼氣?
1)仙x都, 2)時光x流, 3)        星x城,4)王悅, 5)海燕, 6)凱悅x庭,7)經鵬,8)金x港,9)心濠, 10)南方, 11)鳳凰

請c兄指教....

升級  35.93%

二星會員

我聽日去先落刀...去完又比個report先

升級  35.93%

二星會員

升級  35.93%

二星會員

凱悅206,209,289都好似得得地...掂吾掂呀?

升級  80%

一星會員

時光倒流唔錯的,可以去試試