winning11

查看: 2478|回復: 5

快餐店中午十二點都唔洗食支扒

升級  68.25%

三星會員

胡背新穿既快餐店一向比人感覺都係較羅湖穿,方向穿,甚至乎福星路既遜色,but我卻有唔同睇法。就係拜6中午十二點諗住天陰陰,無乜人既心態走轉向來係蒲得較多既胡背新穿,睇下有乜貨色,點知走暈幾條巷d女一係打開門口表演訓覺,一係全場中女或者就未開門。打算失望而回啦,就係差唔多要踏出村口之際,比我見到個超美腿+C級愛美神既長髮物體手執老麥紙袋,婀娜多姿咁行緊番入村,我同佢既眼神一接,佢既眼就話我知, 你仲諗乜齋睇無諗用架!! 於事乎我就跟住佢尾走,好不容易至係個d死人迷宮巷仔度搵番佢,原來佢真係快餐店服務員黎既。佢仲同緊個女經理想開餐,於是我就高速衝入去制止佢地食野,因為我已經餓左成朝喇,如果條女一咬落個蘋果批度咁我支野咪會有蘋果味law,佢食飽左咪無心情食我準備要俾佢食既野law!?就係咁就捉左佢上房,該名服務員都不知幾體貼又聽話,由清潔到清潔,每個環節都無令我失望,最可愛係佢竟然主動同我玩69,不過更係由佢品嚐我,我只係用手拙下碟,隻碟都幾新鮮又無異味,仲好細添。最衰係佢唔肯影相,算喇人地唔鐘意咪尊重下人law。最後150蚊落樓走人。打算下次搵佢出去自己地方再影。        

天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。

升級  80%

一星會員

師兄好殘忍,唔比人食埋早餐(或午餐)先上房,可能佢食飽左仲有力同你玩

升級  53.33%

一星會員

真是皇天不負有心人
師兄要繼續

升級  90.37%

二星會員

眾裡尋她千百度,
好嘢自己會蒲頭!
恭喜!

升級  83.33%

一星會員

C兄,下次影張相睇睇啦!