winning11

查看: 10249|回復: 5

夜游海燕桑拿報告

升級  83.7%

二星會員

海X,呢間場我系第二次去。因爲我覺得我上次叫的60號幾靚。推油又唔會黑面。所以我琴晚又去搵佢。要上到28樓,呢間場都應該深圳桑拿之冠-最高。沖凉、換衫。出休息區坐下。有個自稱系經理的人走過招呼我。問我系埋第一次來。我話第二次來。佢話依架來左好多新技師。我話60號係唔係到。經理話舊嘅60號舊無做啦。新來60號就上甘锺。要等。甘呀。你幫我介紹一個無號丑樣和肥的就得啦。甘之後就入房。經理帶了個61號過來。嘩!相頭好好,Body就一般。熱情兼笑容可嘉。好,收貨。開始Dup。part 1 技術一般 。 part2起機 技術超群 , 打曬冷震起曬雞皮 , 估唔到正唔得。邪有如此手勢有如此效果[要讚] , r 完之後比佢油浸雲浮荔枝 , 小袋子也起曬雞皮煞是享受 , 轉身後望見佢心口兩個肉球, 頓時淫根四起選擇大人做大事項目  , 依人把衫拉下來 , 給手波(不過系黑提),已急不及待雙手搓弄肉球一番 , 皮膚爽滑同時夾覺彈手 , 依人主動用手摸我lin , 輕觸式令我身體發軟,又話啜我lin好唔好,我甘系話好啦,用咀啜下,又用條脷乃我個lin.噢!好爽呀。跟住我甘我啜你個波得嗎?佢話可以,甘我啜佢個波。我一路啜佢就發出小聲的呻吟,之後隔褲摸佢下面。由于系佢系的Under系通花,好薄,一摸條女叫做一聲,摸下摸下就出水,出水同時條就一路系到呻吟,由于前奏做足功夫  , 好快已到敏感點 , 20分鐘後出野 , 事後清潔細心非常 , 外出洗手亦無偷懶 , 好快番回房間同吹水,佢話自己系西安人,今年20歲。我覺得佢其實西好锺意同人頃計。頃下頃下直至鐘晌,出去休息區坐陣先。個經理走過話囡囡服務滿意嗎?我ok啦。佢話唔滿意可以講。如果依架唔方便講,我地前臺有本留本。可以留言到得。如果有客人投訴就立即抄左果個技師。唔可以容許有黑面得情况出現。睇來真係要改革啦。服務指數滿意,總算冇白行一次.今次海燕之旅囡囡一直都無黑面,唔傳說中甘得人驚.好彩!買單走人:港式$138蚊+locker仔10蚊-coupon20蚊=128蚊。走時仲俾左現金卷。話下次可以做港式可以抵20蚊用。開心返歸.感覺OK.

升級  50%

三星會員

呢間場我去過一次, black list 左, 可能真係際遇問題

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

又好似係喎
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  16.3%

二星會員

28 樓海X,你話開細,女實面黑,
跟住 50 分鐘當 2 粒鍾,女走人,
睇相 mark 女仲撞板,張張都係
偽術相.
blacklist

升級  74.81%

二星會員

i have a very bad experience, never go again la.
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  2.96%

二星會員

都唔係際遇問題囉!
我去過兩次, 都係唔愉快,