winning11

查看: 19223|回復: 6

[利澳夜總會] [馬榮成報告]【利澳夜總會】出得黎做就要主動

升級  45.33%

三星會員

過 馬 交 之 後 , 好 多 好 耐 無 見嘅  酒 肉 朋 友 忽 響然 出 現 。 「 使 唔 使 搵 人 打 燈 呀 ? 我 聽 日 Free 喎 , 做 兄 弟嘅  , 你 要 幫 手 , 我 幾 時 都  你 身 邊 。 」 連 欠 我 二 千 蚊 , 匿 足 兩 年 無 蒲 頭嘅  蛇 仔 文 都 打 電 話 畀 搓 哥 , 「 搓 哥 , 我 今 日 同 班 Friend 過 大 海 跳 舞 呀 , 有 無 好 介 紹 呀 ? 」 有 錢 攬 女 無 錢 還 , 呢d  係 乜野  兄 弟 呀 ?
反 而 個 個 都 話 睇 個 錢 最 大 嘅 馬 交 囡 囡 , 有 部 份 都 真 係 幾 有 d人 情 味 。 「 搓 哥 , 做 乜 見 你 成 個 憂 鬱 小 生 咁  , 面 青 青 , 好 唔 開 心 咩 ? 」 同 我 講 呢 句 說 話 嘅 係 「 利 澳 」  嘅「 瑄 瑄 」 , 佢 好 熱 情 咁 坐 到 我 身 邊 , 大 髀 貼 實 我 大 髀 , 然 後 左 邊 煲 咁 大 個  咪 咪 仲 撞  下撞下  我 手 肘 。  

力 度 入 到 肉

其 實 我 真 係 好 想 同 佢 坦 白 : 我 已 經 紮左  幾 日 炮 , 已 經 苦 悶 到 極 點 , 你 坐 到 我 咁 近 , 你 頭 髮 嘅 香 氣 , 你 壓響  我 身 上果  種 柔 軟 中 又 充 滿 彈 性嘅  質 感 , 仲 有 你 噴響  我 面 額  嘅暖 氣 , 我 面 青 , 係 因 為 我 大 部 份嘅  血 都 泵 左 去 下 面 。
「 上 次 多 謝 晒 你 呀 , 唔 係 你 提 醒 我 , 出 得黎  做 就 一 定 要 主 動 , 唔 係 客 人 唔 鍾 意 , 我 都 仲 懵 懵 地 。 係 呢 , 點 解 無 打 電 話 畀 我  ? 」 搓 哥 好 強 烈 咁 認 為 , 瑄 瑄 係 對 我 有 Feel 嘅 , 如 果 唔 係 , 佢 磨 擦 住 我 手 臂 果 一 份 力 度 , 就 唔 會 咁 到 肉 。 只 要 我 肯 開 口 , 或 者 暗 示  , 佢 分 分 鐘 可 以 免 費 幫 我 解 決 肉 體 上嘅  窘 困 。
不 過 , 搓 哥 好 少 做  搵 朋 友 笨 嘅 事 。

升級  60.17%

三星會員

樣貌九十分,身裁九十五分,正!

升級  98.17%

三星會員

對咪咪大到墮。

升級  26.3%

二星會員

都算幾正吓!值得一試!
HAVE A SEXY DAY!

升級  1.11%

二星會員

very good. I like it

升級  2.96%

二星會員

petty gril, how much?

升級  53.33%

一星會員

pretty girl