winning11

查看: 4402|回復: 3

靚場有VIP房

升級  45.33%

三星會員

口 水 良 有 班 馬 拉 客黎  香 港 開 會 , 去 完 馬 交 玩 都 唔 夠 喉 , 仲 嗌 住 要 殺 上 深 圳 ; 由 於 班 客 使 得 起 錢 , 又 指 明 要 去 桑 拿 , 一 時 間 , 搞 到 口 水 良 踢 晒 腳 , 周 圍 打 聽 邊 度 有 似 樣 少 少既  推 油 場 , 終 於 搵 到 趙 圓 昌 頭 上 。 「 佢  地個 個 都 係 管 理 層 , 使 錢 唔 太 過 份 都 OK , 最 緊 要 場 面 上 唔 好 失 禮 人 , 當 然 , 安 全 都 好 緊 要 ! 」 講 飲  酒  , 其實深圳既選 擇 仲 多  , 正 場 水 療 都 絕 對 唔 成 問 題 , 但 你 話 有  搞 作 又 似 樣 少 少  ,真係.... 「 點 計 , 我 都 係 建 議 你 去 東 莞 , 場 面 、 服 務 都 一 定 無 得 詐 型 先 。 」 點 知 口 水 良 話 : 「 我 夠 知 去 東 莞 好 啦 , 我 仲 煩 少 好 多  , 不 過 Order 係 老 細 落  , 老 友 , 幫下 手 啦 ! 」  

講 真 , 由 於 地 方 方 針 唔 同 , 呢 類 深 圳 場 真 係 好 難 同 東 莞 比 , 既 然 口 水 良 要 求 到 至 少 場 面 上 見 得 下 人 , 趙 圓 昌 就 同 佢 度 左 幾 間 , 一 間 響 水 圍 , 單 幢 式 靚 場 , 不 過 口 水 良 話 老 細 嫌 遠 ; 好 , 近 近  地, 就 羅 湖 區 , 開 響同 名 酒 店  間 「 長 城 桑 拿 」 啦 ; 呢 間 場 趙 圓 昌 不 時 都 會 去 , 但 就 好 少 周 圍 介 紹 , 原 因 係 呢 間 場 主 力 做 熟 客 , 一 般 Walk-in 生 客 入 到 去 , 折 扣 少 好 多 , 計 起 條 數 一 定 比 外 面 貴 一 截 。 為 免 俾 人 話 我 , 呢 間 場 都 係 留 番 自 己 歎 。
講 場 面 , 大 堂 超 高 樓 底 見 得  下人 , 最 掂 係 一 系 列既  VIP 房 , 獨 立 洗 手 間 、 沐 浴 間 都 係 其 次 , 張 大 圓 床 同 鏡 牆 先 係 重 點 所 在 , 當 然 ,  囡 囡  服 務 質 素 亦 有 番 咁 上 下 水 準 。 口 水 良 , 連 私 家 主 場 都 彈 埋 畀 你 , 做 老 友 算 唔 話 得啦  。

升級  68.89%

二星會員

記憶中是報紙(豪XXX)的鱔稿. 受人錢財, 硬銷都要落料. 加多少個人化描述. 容易入腦. 一為稿件指標, 二為答謝著數.

同文閱讀, 各自消化修行.

眼見不平, 惟有託賴的新秀不咁易入局!

初哥新手.

升級  53.33%

一星會員

欣賞你,眼見不平,俠義行為,若
然有酒願和你共飲三杯

升級  81%

三星會員

我之前都覺篇稿係邊到見過,
原來係報紙見過