winning11

查看: 3742|回復: 3

夜游活X桑拿

升級  83.7%

二星會員

近排病左,好耐無出去搵食。琴晚見好,屈左咁耐。要出去活動活動。外面的世界真美好。空氣好、囡囡好、仲有......。總之乜都好啦。但依架最好就系解决生理需要。見到有期《星期五》上面介紹活X,D女好似幾好甘。就去活X出火算啦。因爲大病初癒不適合大野。所以出下火、排下毒就算啦。于是就一支公走去。呢間場我都試過幾次,總體俾我感覺唔錯誤。去到和第一次一樣前台一般... looker幾大,,沖涼格幾多,大堂休息區ok,十多個座位到!但系都懶得坐。同經理講直接上房。 房間幾十餘間左右,感覺乾淨,整潔,設有電視. 入到房就問經理*號系到嗎(我來呢到都搵佢啦)?佢請假。唉!算啦你幫我叫。要可愛同埋靚。經理話OK。過左一分鐘,帶左個@)入來。相頭可以、body就一般。真係一個可愛小妹。
   小妹看上去年齡和號碼差不多(不過問佢D多數都唔會講真話的)。成個人都好活潑,亦很有趣。推背時成日系到笑,都唔知笑D乜。總好多野同你講甘。搞到我都不知不覺講左好多。講到口水都快干,小妹完成前戲,這時我才再看多她一次全貌。進入正戲,雙手自然就唔會得閑。在佢幫我按摩時我亦同時幫佢按摩。只見兩人之間有4只手臂在不斷交錯,打打鬧鬧甘好鬼熱鬧。總於她在我干擾下說話語氣和呼吸有了明顯的變化。我這邊也經過之前的工作而經入了狀態,箭在弦上,豈有不發之理?我就馬上進入狀態。開始激戰。一段時間只後。我躺在床上休息,她躺在我身上休息。佢話我我手不老實。搞到佢不能專心按摩。嘿嘿,就系唔俾你專心的,你專心了,我埋好無聊?到時間落锺。佢準備走時我同佢影左張相仲出爪再偷點甜頭。之後買單:138蚊。唉!又唔得帶coupon無得平。沖凉走人。走時間經理同我講下個月有新搞作。類似“金魚缸”的形似去檢女,但系未落實。總體感覺良好。會再去。返到屋企先知道今期《星期五》有活X的coupon。唉!無剪.....。

升級  3.75%

三星會員

寫得幾好丫...

升級  25.19%

二星會員

不過一個人玩你就要預洗多D囉

升級  60.17%

三星會員

可以食用!唔錯!