winning11

查看: 4759|回復: 6

深圳高檔K場

升級  68.89%

二星會員

有大俠早前投訴過英x收費超貴.
其實深圳確有很多高檔貴K場, 如天上XX, 豪X, 經X, 馬得X...
細房$1.2K, 鐘房$1.8K, 大房$2.4K, 內部裝潢美倫美煥. 音響設備全是入口牌子. 全日式夜總會的跪拜端茶棣水的侍奉.
女的質數比現時澳門好10倍. 培坐一晚$500, 1Q$1K, 都未必OK可以. 有樓上媽咪房提供. 未試過要他們的房, 不知價錢. 應該300/晚. 囡囡通常都不過夜. 做完派彩鬆人, 各無拖欠.
DJ公主$300
K房門口一定有一男服務員或另一女侍應. 間中會無原無故入來. 如是新客, 埋單是跟你張單的媽咪或經理都會提你給這群閒人小費. 其實可以不理, 當聽不到, 鄉下不興. 這樣的小費公司無規定. 要做大款另計.
他們有做香港客, 但以同胞為主. 特別是過境外省大爺多.
囡囡的級數相當高. 相信上次那為師兄都有同感吧女
初哥新手.

升級  1.85%

二星會員

點解啲C兄講完講, 話人貴, 何解?
係咪用三沙一水又或者攞沙灣嘅場去衡量先,
借問聲啲C兄以前有冇响香港玩過,
如老尖嘅富都、大富豪、前中國城、前New Era,
有嘅話, 相比起香港場, 500蚊 /成晚, 1,500 /1Q,
公道啲講句, 貴唔貴先?
再講係Club黎架, 啲女玩法唔同, 有啲C兄仲expect
入到去, 除哂女女啲衫, 著剩個Bra同條Under跟你玩,
係咪咁樣, 啲C兄就會高興D, 無投訴呢!
大陸豪客係好串, 但串得黎, 佢地真係有錢玩,
啲女女出黎係揾食, 睇錢份上, 懶理啲錢係黑定係白!
香港人, 若然無咁嘅消費能力, 又何必上去呢Club玩呢?
玩完覺得又貴又唔開心, 花錢買難受, 咁又何苦呢?

升級  45%

三星會員

冇計 , 港燦越來越多
用個屎忽諗野~

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

淨睇門面, 都知乜野檔位啦!!!

升級  3.75%

三星會員

天上XX, 豪X,呢兩間今年成日去...(帶客去玩)

升級  60.17%

三星會員

深圳越玩越貴,人仔越升越有,何處是福地?

升級  99.63%

二星會員

沒水玩高檔,沙灣好玩d!!平靚正!!!