winning11

查看: 3490|回復: 5

便衣公安,巡場返兜

升級  13.7%

二星會員

有舊相好bg打sms比我,想叫我幫佢做call鐘,打比佢閒談中,佢個場都幾淡,早前仲比公安查場(我仲以為好安全既場),d便衣公安原來扮客人,更衣後帶到房,佢地在服務員行開後,自行行出序間,打開人地房間,幸好當時日頭,只有3個客人,2個在做港式,一個做緊part 1,更一個做完part 2洗左手,另一個帶唔夠錢所以當日只做中式,公安行到埋房表露身份,隨即看垃圾桶,找不到証據!bg及經理們沒中招鬆一口氣,一小時後,二話不說,擺明車馬再來回馬槍一次,這次幸好沒人上鐘,可能老闆的江湖地位不夠,那天女女都不肯上鐘,那星期大部分女女都不肯做港式,經理罰錢都咁話!

咪以為酒店一定安全,根本沒有安全的地方,所以我更一向堅持自己的策略,溝左bg,出外開房或上佢度搞!在公司只係攬下按下正骨,即使俾足港式錢,遲下我可能無乜新場報告比大家!

印象中,最安心係紅森x,門可以上鎖,大把時間穿衣。總之大家一切小心!警覺要高。唔好下信鬼鼠燈,果間場咁耐都係第一次比公安查同放蛇!早前有兄弟分享過同一事件,可能係同一間場!

唔好叫我開人地個場名,一來我唔想影響人地生意,二來間間場被掃機會均等!總之大家一切小心!

升級  12.96%

二星會員

好....好驚 wah!  wah!

升級  3.75%

三星會員

俾多少少提示啦~~

升級  74.81%

二星會員

be careful la!!
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  60.17%

三星會員

唔講名,講近邊處都可以嘛?

升級  13.33%

一星會員

都係去酒店的SN安全些,起碼房門有得銷!